Renunţă la social media. Vezi de ce vrea să facă asta!

14 decembrie, 2015
ed sheeran png

Tocmai şi-a întristat fanii anunţându-i că va renunţa la toate conturile sale de pe reţelele de socializare. Cântăreţul Ed Sheran a decis că e cazul să-şi întrerupă activitatea din mediu online, pentru vrea să călătorească şi să renunţe la această ”dependenţă”.

Renunţă la lumea virtuală

”Bună tuturor! O să iau o pauză de la telefon, email şi toate reţelele de socializare pentru o vreme. M-am distrat în ultimii cinci ani în social media, însă nu-mi mai doresc să văd lumea printr-un ecran, ci prin proprii ochi. Aşa că voi profita de această perioadă liberă pentru a călători şi a vedea toate lucrurile pe care până acum le-am pierdut.”, este ceea ce a scris artistul pe contul său de Instagram.

”Pentru fanii şi familia mea. Dacă mă iubiţi, mă înţelegeţi. Vă anunţ pe această cale că cel de-al treilea album al meu este pe drum şi că este cel mai reuşit dintre toate pe care le-am scos până acum. Ne vedem toamna viitoare şi vă mulţumesc că aţi fost minunaţi”, este mesajul de „despărţire” al cântăreţului.

Mesajul acesta vine la un timp scurt de când acesta a anunţat că ia o pauză în muzică, pentru ” a reveni la realitate”. ”Să trăiesc, să călătoresc în locuri neştiute, să ascult muzică şi să am conversaţii normale cu oameni obişnuiţi”.

Cu toate că artistul a anunţat că în 2016 va dispărea din peisajul public, fanii vor avea ocazia să-l vadă în cel mai aşteptat film al anului ”Bridget Jones` Baby”.

Sursa foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg