Renunţă la social media. Vezi de ce vrea să facă asta!

14 decembrie, 2015
ed sheeran png

Tocmai şi-a întristat fanii anunţându-i că va renunţa la toate conturile sale de pe reţelele de socializare. Cântăreţul Ed Sheran a decis că e cazul să-şi întrerupă activitatea din mediu online, pentru vrea să călătorească şi să renunţe la această ”dependenţă”.

Renunţă la lumea virtuală

”Bună tuturor! O să iau o pauză de la telefon, email şi toate reţelele de socializare pentru o vreme. M-am distrat în ultimii cinci ani în social media, însă nu-mi mai doresc să văd lumea printr-un ecran, ci prin proprii ochi. Aşa că voi profita de această perioadă liberă pentru a călători şi a vedea toate lucrurile pe care până acum le-am pierdut.”, este ceea ce a scris artistul pe contul său de Instagram.

”Pentru fanii şi familia mea. Dacă mă iubiţi, mă înţelegeţi. Vă anunţ pe această cale că cel de-al treilea album al meu este pe drum şi că este cel mai reuşit dintre toate pe care le-am scos până acum. Ne vedem toamna viitoare şi vă mulţumesc că aţi fost minunaţi”, este mesajul de „despărţire” al cântăreţului.

Mesajul acesta vine la un timp scurt de când acesta a anunţat că ia o pauză în muzică, pentru ” a reveni la realitate”. ”Să trăiesc, să călătoresc în locuri neştiute, să ascult muzică şi să am conversaţii normale cu oameni obişnuiţi”.

Cu toate că artistul a anunţat că în 2016 va dispărea din peisajul public, fanii vor avea ocazia să-l vadă în cel mai aşteptat film al anului ”Bridget Jones` Baby”.

Sursa foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg