Revolta Romaniţei Iovan: „Nu am înţeles nimic din tragedia aviatică produsă în Apuseni!“

17 decembrie, 2014
1380340 714304721916716 118766843 n jpeg

La începutul anului, îl înmormânta pe tatăl fiului ei, decedat în urma prăbuşirii avionului utilitar pe care-l pilota. Incapacitatea autorităţilor de a salva victimele accidentului de la Siutghiol a revoltat-o peste măsură.

La începutul anului, îl înmormânta pe tatăl fiului ei, decedat în urma prăbuşirii avionului utilitar pe care-l pilota. Incapacitatea autorităţilor de a salva victimele accidentului de la Siutghiol a revoltat-o peste măsură.

Încă îndurerată de faptul că fiul ei, Albert, va creşte fără tată, din pricină că sistemul de alertă nu funcţionează corespunzător, iar salvatorii au ajuns prea târziu la el, Romaniţa Iovan retrăieşte drama de la începutul anului, privind cum aceleaşi autorităţi au dat greş şi în cazul salvării victimelor accidentului produs în urmă cu câteva zile la Constanţa.

image

„20 ianuarie 2014, un avion de mici dimensiuni, BN - 2, pilotat de unul dintre cei mai buni piloţi ai României, Adrian Iovan, cu o echipă de medici la bord, aterizează forţat în munţii Apuseni la o altitudine de 1400 m. În urma impactului cu solul, toţii pasagerii, inclusiv personalul navigant, erau în viaţă! Victimile puteau fi reperate în mai puţin de o oră dacă Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, ar fi dat ordin ca unul dintre elicopterele Puma, aflate la unitatea militară din Alba Iulia, să decoleze“, rememorează ea tragedia din Apuseni, în urma căruia fostul ei soţ a murit cu zile.

image

„Pe 24 noiembrie 2014, un elicopter Puma se prăbuşeşte în judetul Sibiu. În 15 decembrie 2014, un elicopter SMURD amerizează pe lacul Siutghiol, Constanţa. Nu a fost noapte, nu a fost munte, nu a fost nici ninsoare... A fost aceeaşi incapacitate de reacţie promptă şi coordonată a instituţiilor statului! Nu am înţeles nimic din tragedia aviatică produsă în Apuseni!“, spune, cu sentimentul de neputinţă şi revoltă, aceeaşi Romaniţa, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

Foto: pagina personală, arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg