Robert Pattinson, păzit de 11 bodyguarzi

26 iunie, 2010

Kellan Lutz, actorul care interpretează rolul fratelui lui Robert Pattinson în filmul “Amurg”, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei “Parade” că interpretul vampirului Edward Cullen este însoţit de 11 gărzi de corp care-i asigură protecţia, din cauza fanilor isterici.

Kellan Lutz, actorul care interpretează rolul fratelui lui Robert Pattinson în filmul “Amurg”, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei “Parade” că interpretul vampirului Edward Cullen este însoţit de 11 gărzi de corp care-i asigură protecţia.

"Este de necrezut cum se poate transforma peste noapte viaţa oamenilor de lângă noi. Când fanii se aruncă asupra lui, cei 11 bodyguarzi abia reuşesc să facă faţă. Robert nu-şi poate asuma riscul de a ţine numai un bodyguard. Dar chiar dacă este atât de adorat de fani, el nu s-a schimbat, a rămas la fel ca pe vremea când era doar un necunoscut", a spus Lutz.

Cu toate acestea, lângă actor stă doar o singură gardă de corp, iar celelalte zece sunt împrăştiate prin mulţime.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg