Roman Polanski a fost eliberat

13 iulie, 2010

Cineastul franco-polonez Roman Polanski nu va fi extrădat în Statele Unite, "iar măsurile de restricţionare a libertăţii sale au fost ridicate", a declarat ministrul Justiţiei din Elveţia. Cineastul Roman Polanski a fost arestat în septembrie 2009, la sosirea sa în Elveţia.

Cineastul franco-polonez Roman Polanski nu va fi extrădat în Statele Unite, "iar măsurile de restricţionare a libertăţii sale au fost ridicate", a declarat ministrul Justiţiei din Elveţia.

În timpul unei conferinţe de presă care a avut loc la Berna, Eveline Widmer-Schlumpg, ministrul Justiţiei din Elveţia, a declarat: "Cercetările aprofundate care au fost efectuate nu au permis excluderea cu certitudine a posibilităţii ca cererea de extrădare făcută de autorităţile americane să conţină un viciude procedură".

Cineastul Roman Polanski a fost arestat în septembrie 2009, la sosirea sa în Elveţia. După mai multe luni petrecute în închisoare, regizorul a fost plasat în regim de arest la domiciliu, în reşedinţa lui de vacanţă din Elveţia, în aşteptarea unei eventuale extrădări în SUA, unde este cercetat într-un caz de pedofilie vechi de peste 30 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg