Rosie Huntington-Whiteley îl va face tătic pe Jason Statham a doua oară! Le-a priit vacanţa superbă din Europa

20 august, 2021
1 rosie huntington whiteley6 jpg jpeg

Rosie Huntington-Whiteley, soţia în vârstă de 34 de ani a actorului celebru din ”Curierul” îl va face tătic a doua oară, la 54 de ani.

Cei doi s-au bucurat în vara asta de un concediu fabulos, pe care vi l-am prezentat şi noi AICI.

Ei formează un cuplu fericit din 2010 şi mai au împreună un băieţel în vârstă de 4 ani, pe Jack Oscar. Rosie Huntington-Whiteley a făcut anunţul pe Instagram, cu un carusel de fotografii în care apare la un moment dat cu burtică. Şi a scris: ”Ta daaaa, urmează runda a doua.”

Modelul a fost de îndată felicitat de prieteni şi urmăritori, inclusiv de celebrităţi ca Poppy Delevingne, Elsa Hosk and Jourdan Dunn.

În timpul primei sarcini, Rosie mărturisea că a pus un număr considerabil de kilograme în plus, având în vedere silueta sa trasă prin inel, de model.

”M-am lăsat purtată de val, nu am avut restricţii, mi-am dat voie să mă bucur de orice, iar peste şase luni eram uimită de rezultat şi cât de mult acumulasem”, spunea Rosie Huntington-Whiteley într-un podcast după prima sarcină. Şi a mai adăugat că nu i-a fost deloc uşor să slăbească, cel puţin nu aşa cum credea, plus că a muncit foarte mult şi la sală.

Jason Statham este probabil încântat de veste, având în vedere cât este de apropiat de familie şi cât de grijuliu se poartă cu fiul său şi cu soţia sa. Poza publicată de Rosie arată totuşi o sarcină destul de avansată, ne gândim că dacă nu s-a îngrăşat până acum, probabil că gestionarea greutăţii va fi ma uşoară de data aceasta pentru modelul de 34 de ani.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi