S-a furat tricoul lui David Beckham!

24 iunie, 2010

Echipamentul sportiv al faimosului jucător de fotbal, care trebuia să participe la o licitaţie organizată cu scopuri caritabile, a dispărut fără urmă. David Beckham a intenţionat recent să se implice într-o acţiune filantropică, care a eşuat fără vina sa. Sportivul şi-a donat tricoul care poartă semnătura lui, iar banii strânşi în urma vânzării lui ar fi trebuit să-i ajute pe copiii bolnavi incurabil.

Echipamentul sportiv al faimosului jucător de fotbal, care trebuia să participe la o licitaţie organizată cu scopuri caritabile, a dispărut fără urmă.

David Beckham a intenţionat recent să se implice într-o acţiune filantropică, care a eşuat fără vina sa. Sportivul şi-a donat tricoul care poartă semnătura lui, iar banii strânşi în urma vânzării echipamentului său sportiv ar fi trebuit să-i ajute pe copiii bolnavi incurabil din spitalul britanic Keech Cottage. În schimb, tricoul a dispărut fără urmă. Setul sportiv pus la dispoziţie de Beckham a fost expus într-un magazin din St. Albans şi urma să fie licitat. Suma pe care se aşteptau organizatorii licitaţiei să o primească în schimbul tricoului este de 900 de dolari. În urma dispariţiei echipamentului sportiv, poliţia locală a început o investigaţie. „Indiferent cine este autorul acestei infracţiuni, se poate considera de toată jena. Aş dori să fac un apel şi să-l rog pe hoţ să înapoieze ceea ce a furat”, a declarat consilierul local Gordon Myland.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}