Scandalurile din familiile celebrităţilor

19 martie, 2017
kate hudson1 jpg jpeg

Serile liniştite petrecute în familie sunt foarte rare la Hollywood. De fapt, cele mai multe poveşti despre familiile starurilor se reduc la acuzaţii tăioase, trădări şi certuri din cauza banilor. Haideţi să le aflăm pe unele dintre ele.

Serile liniştite petrecute în familie sunt foarte rare la Hollywood. De fapt, cele mai multe poveşti despre familiile starurilor se reduc la acuzaţii tăioase, trădări şi certuri din cauza banilor. Haideţi să le aflăm pe unele dintre ele.

Kate Hudson

image

Relaţia dintre

şi tatăl său, muzicianul Bill Hudson, este rece de mai mulţi ani. Actriţa a aruncat acuze grave în presă la adresa tatălui său biologic, spunând că acesta a părăsit-o şi că nu o iubeşte.

Mai mult de atât, actriţa spune că cel pe care îl simte ca pe un tată este partenerul de douăzeci de ani al mamei sale, actorul Kurt Russell, şi nu Bill Hudson. Afirmaţie extrem de dureroasă pentru Bill care şi-a exprimat durerea într-o carte biografică, numită ”2 Versiuni. Cealaltă faţă a faimei şi a vieţii de familie”.

Eminem

image

a menţionat de foarte multe ori în cântecele sale ura sa faţă de cea care l-a adus pe lume. Cântăreţul îi reproşează mamei sale, Debbie Nelson, viaţa îndoielnică pe care aceasta a dus-o şi repercursiunile acţiunilor care s-au propagat asupra copilăriei artistului. În 1999, Debbie chiar l-a dat în judecată pe fiul său pentru defăimare şi a cerut 10 milioane de dolari daune morale.

Angelina Jolie

image

Nici

nu are o relaţie prea bună cu tatăl său, Jon Voight. La un moment dat, acesta a dezvăluit planurile actriţei de adopţie în presă, ceea ce a înfuriat-o peste măsură pe Angi. Aceea a fost picătura de apă care a umplut paharul şi a făcut-o pe Angelina să-l îndepărteze pe tatăl său din viaţa ei. Ca reacţie, Jon a declarat presei că fiica sa suferă de probleme mentale. Auch!   Totuşi, despărţirea de Brad pare s-o fi apropiat-o ceva mai mult de tatăl ei...

Halle Berry

image

În 2011, sora vitregă a lui

a dezvăluit presei că actriţa a rupt orice legătură cu familia sa de mai mulţi ani. Renee afirma la acea vreme că toţi îi duc lipsa lui Halle şi că aşteaptă un semn de la ea... Cert e că semnul nu prea a sosit!

Tori Spelling

image

Şicanele dintre Tori şi Candy Spelling sunt legendare. Circul a început atunci când Tori a primit doar o infimă parte din averea tatălui său decedat. Actriţa a fost nemulţumită atunci când a văzut că ea s-a ales doar cu 800.000 din averea de 500 de milioane de dolari lăsată de tatăl său, pe când mama sa a primit restul. Şi deşi au trecut destui ani de atunci, conflictul este de departe de a se aplana.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg