Scenariul filmului „Piraţii din Caraibe”, pierdut într-o cafenea londoneză

22 iunie, 2010

Intriga celei de-a patra părţi a peliculei, care se filmează în prezent, a fost făcută publică înainte de marea premieră: pe 21 iunie, când o copie a scenariului a fost pierdut într-o cafenea din Londra. Johnny Depp a început filmările pentru „Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides” în Hawaii, pe 10 iunie.

Intriga celei de-a patra părţi a peliculei, care se filmează în prezent, a fost făcută publică înainte de marea premieră: pe 21 iunie, când o copie a scenariului a fost pierdut într-o cafenea din Londra.

Johnny Depp a început filmările pentru „Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides” în Hawaii, pe 10 iunie. Şi toate mergeau strună, până când s-a descoperit că o copie a scenariului a dispărut. Astfel secretul despre deznodământul acestei părţi putea fi dezvăluit publicului, fără voia producătorilor, ceea ce ar fi compromis întreaga lansare a filmului. Inutil să mai spunem că directorii de la studiourile Disney, care produc această serie de succes, făceau crize de nervi din cauza acestei neatenţii. Destul de repede s-au găsit vinovaţii: câţiva dintre cei care lucrează la realizarea filmului s-au dus la o întâlnire într-o cafenea londoneză şi au uitat acolo o copie a scenariului. S-au repezit toţi să caute cu disperare copia, dar s-au agitat în zadar. Totuşi au avut noroc, deoarece manuscriptul de 194 de pagini a fost găsit de un fan de-al filmelor cu căpitanul Jack Sparrow, care l-a predat editorilor ziarului „The Sun”. Şi nici măcar nu a tras o ocheadă să vadă cum decurge poveatea. „Sunt un admirator înfocat al filmelor, dar am reuşit să-mi înfrâng curiozitatea de a citi scenariul. Vreau să savurez filmul când va fi lansat, fără să ştiu dinainte sfârşitul”, a declarat bunul samaritean.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}