Sexy-mama Angelina Jolie! Cum s-a afișat în compania copiilor săi, Pax și Shiloh

30 iunie, 2023

Superba actriță, mamă a șase copii și fostă soție a sex-simbolului Brad Pitt arată fabulos și etalează o siluetă de fotomodel.

Angelina Jolie, Foto Profimedia (1) jpg

De fiecare dată când apare în public, Angelina Jolie demonstrează că este o Lady. Elegantă, stilată și șic, fără prea mult efort. Actrița a demonstrat în nenumărate rânduri că simplitatea îi vine cel mai bine. Adoră croielile clasice, care nu se demodează niciodată. Zilele acestea s-a aflat într-o dispoziție de ... negru, așadar a optat pentru haine negre în mai multe rânduri.

Angelina Jolie, Foto Profimedia (3) jpg

Ca o mamă exemplară ce este, o vedem adesea în oraș cu copiii săi. Recent, a avut mai multe treburi de rezolvat și a fost văzută, pe rând, atât cu fiica biologică Shiloh Jolie-Pitt, cât și cu Pax, băiatul său adoptat.

Angelina Jolie, Foto Profimedia (2) jpg

Actrița de 48 de ani arată superb, este blondă, înaltă și subțire. A optat pentru o superbă rochie neagră până la jumătatea gambei, cu decolteu adânc și mâneci lungi. Talia sa suplă a fost marcată de o curea și a asortat accesorii negre: o splendidă poșetă Yves Saint Laurent, pantofi cu toc și nelipsiții ochelari de soare.

 Angelina Jolie a ieșit atât cu Pax, fiul său, cât și cu Shiloh Jolie-Pitt, care a crescut foarte mult, dar este rasă în cap și seamănă mai degrabă cu tatăl său, în tinerețe.  Angelina Jolie a avut de rezolvat niște chestiuni alături de fiica sa, căci a plimbat pe străzile din Soho un afiș rulat.

Actrița are un program foarte încărcat, mai ales de când a intrat în afaceri. Starul ”Malificent” și-a lansat propriul brand de îmbrăcăminte și, ambițioasă cum o știm, vrea să îl ducă cât mai sus, între numele relevante din modă.

Probabil s-a inspirat de la alte vedete care ajutându-se de imaginea lor publică și de faimă și-au lansat afaceri care valorează acum milioane de dolari. De exemplu, Rihanna, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow sau Jennifer Lopez. În plus, Angelina Jolie a dat start unei colaborări cu celebra casă de modă Chloé, pentru o colecție capsulă, care să-i promoveze brandul.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg