Shakira i-a făcut galerie lui Nadal

30 iunie, 2010

„Eu şi Rafa suntem doar prieteni“, insită frumoasa columbiancă când lumea o ia la întrebări despre curioasa legătură care s-a format între ei. Şi, ca o prietenă bună ce este, cântăreaţa ţine să fie prezentă şi la meciurile focosului tenisman. Acest lucru s-a întâmplat la partida din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

„Eu şi Rafa suntem doar prieteni“, insită frumoasa columbiancă când lumea o ia la întrebări despre curioasa legătură care s-a format între ei. Şi, ca o prietenă bună ce este, cântăreaţa ţine să fie prezentă şi la meciurile focosului tenisman.

Acest lucru s-a întâmplat la partida din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, dintre Rafael şi francezul Paul-Henri Mathieu. Invitată în loja jucătorului spaniol, Shakira a fost foarte conectată la meci, aplaudând şi ridicându-se în picioare în momentele mai tensionate. De obicei, Rafa era însoţit la turneul londonez de prietena lui din copilărie, Maria Francesca. Anul acesta însă, fata a dispărut din peisaj. A apărut în schimb Shakira, cu care Nadal a filmat nişte scene extrem de senzuale în videoclipul acesteia, Gipsy.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg