Shakira intră în sevraj fără ciocolată!

21 iunie, 2010

Cântăreaţa are o problemă serioasă când vine vorba de ciocolată. Nu e vorba doar de un moft. Shakira spune că i s-a întâmplat să se trezească din somn plângând, după ce visase minunatul desert, la care nu putea avea acces din cauza unei diete drastice. "Iubesc ciocolata. Sunt dependentă de ea. Am realizat asta cu puţin timp înainte de a începe filmările pentru videoclipul She Wolf", a declarat ea.

Cântăreaţa are o problemă serioasă când vine vorba de ciocolată. Nu e vorba doar de un moft. Shakira spune că i s-a întâmplat să se trezească din somn plângând, după ce visase minunatul desert, la care nu putea avea acces din cauza unei diete drastice.

"Iubesc ciocolata. Sunt dependentă de ea. Am realizat asta cu puţin timp înainte de a începe filmările pentru videoclipul She Wolf", a declarat ea. Atunci Shakira a trebuit să urmeze un program foarte restrictiv de slăbire, printre alimentele interzise numărându-se şi ciocolata. "O lună întreagă am dansat, am mers la sală şi am respectat un regim sever - n-am mâncat decât spanac, peşte şi deserturi speciale, preparate din tofu. Pentru prima dată în viaţa mea visam ciocolată şi mă trezeam în lacrimi."

Ce credeţi că a făcut Shakira imediat după ce filmările videoclipului au luat sfârşit? S-a oprit într-o cafenea din Los Angeles şi a comandat cinci prăjituri cu ciocolată!

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg