Shakira şi Nadal fac galerie Spaniei

11 iulie, 2010
highres 00000402038742 jpeg

Cântăreaţa columbiană Shakira, vedeta ceremoniei de închidere a Cupei Mondiale, ce va avea loc astăzi, la Johannesburg, s-a declarat o susţinătoare a naţionalei Spaniei şi a atacantului David Villa, înainte de finala ibericilor cu Olanda. "Sunt de origine hispanică, astfel că ţin cu Spania", a spus cântăreaţa născută în Columbia, dar care are strămoşi spanioli. Întrebată ce jucători preferaţi are, Shakira l-a nominalizat pe David Villa, însă a vorbit şi despre argentinianul Lionel Messi, care a părăsit turneul fără să marcheze niciun gol. "Am devenit o iubitoare a fotbalului, vorbesc despre fotbal în fiecare zi", a menţionat vedeta.

Cântăreaţa columbiană Shakira, vedeta ceremoniei de închidere a Cupei Mondiale, ce va avea loc astăzi, la Johannesburg, s-a declarat o susţinătoare a naţionalei Spaniei şi a atacantului David Villa, înainte de finala ibericilor cu Olanda.

"Sunt de origine hispanică, astfel că ţin cu Spania", a spus cântăreaţa născută în Columbia, dar care are strămoşi spanioli. Întrebată ce jucători preferaţi are, Shakira l-a nominalizat pe David Villa, însă a vorbit şi despre argentinianul Lionel Messi, care a părăsit turneul fără să marcheze niciun gol. "Am devenit o iubitoare a fotbalului, vorbesc despre fotbal în fiecare zi", a menţionat vedeta.

Un alt susţintător de top al Spaniei este cel mai bun tenisman din lume şi prietenul bun al Shakirei, ibericul Rafael Nadal.

image

Acesta a prezis că Spania va câştiga Cupa Mondială, după ce şi el, la rândul lui, a câştigat turneul de la Wimbledon. După semifinală, sportivul a postat pe Facebook următorul mesaj: "Bravo, Spania! Voi fi duminică în tribune, la finala din Africa de Sud. Nu pot să pierd ocazia de-ai încuraja pe băieţi live!" Finala Cupei Mondiale din Africa de Sud, dintre Olanda şi Spania, va avea loc la ora 21.30, la Johannesburg.Recente pe Ok! Magazine

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}