Sharon Osbourne, distrusă de vestea bolii fiului său

19 iunie, 2012

Imediat după ce ştirea despre cruntul diagnostic al lui Jack Osbourne a făcut înconjurul lumii, mama lui a apărut la emisiunea sa de la un post TV american, izbucnind în lacrimi. Vezi aici filmuleţul

Imediat după ce ştirea despre cruntul diagnostic al lui Jack Osbourne a făcut înconjurul lumii, mama lui a apărut la emisiunea sa de la un post TV american, izbucnind în lacrimi.

Sharon Osbourne a arătat răvăşită de suferinţă la emisiunea The Talk, de pe canalul CBS, pe care o realizează împreună cu alte câteva colege. Fiul său de doar 26 de ani, Jack, a fost diagnosticat cu scleroză multiplă, după ce şi-a pierdut 60% din capacitatea de a vedea a unuia dintre ochi. "Jack e bine, e foarte bine", a spus Sharon, care şi-a găsit cu greu puterea de a vorbi. "Şi vrea să le mulţumesc tuturor pentru bunăvoinţa, mesajele de susţinere şi dragostea pe care ni le trimit. Vreau să le mulţumesc pentru toate urările de bine. E extraordinar pentru Jack, fiindcă eu cred cu tărie că toate vibraţiile acestor suflete care se roagă îl ajută", a adăugat soţia rockerului Ozzy Osbourne, ea însăşi o luptătoare, care a supravieţuit cancerului la colon cu care a fost diagnosticată cu ani în urmă.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg