Simona Halep, alături de iubitul ei la Cotroceni! Iată cum s-au prezentat cei doi în faţa preşedintelui

30 iulie, 2019
17 simona halep iubit cotroceni iohannis 3 jpg jpeg

Simona Halep scrie istorie pentru România, iar cea mai recentă victorie a ei, cea de la Wimbledon, l-a făcut pe preşedintele Klaus Iohannis să o invite la Palatul Cotroceni pentru a-i oferi Ordinul Naţional „Steaua României“ în grad de Cavaler.

Marea noastră campioană a mers la Cotroceni însoţită de echipa ei, de părinţi, de apropiaţi, dar şi de iubitul ei, Toni Iuruc, care i-a stat alături Simonei Halep aproape non-stop, iar atunci când nu se afla lângă ea, acesta stărea alături de părinţii sportivei.

15 simona halep iubit cotroceni iohannis 1 jpg jpeg

Presa a scris pe larg, în ultimele săptămâni, despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, acesta ajungând în centrul atenţiei imediat după finala de la Wimbledon.

„Avem în faţa noastră o mare campioană. A oferit românilor o mare bucurie, dar şi un exemplu. Îi oferim cea mai înaltă distincţie pentru trofeul de la Wimbledon, dar şi pentru parcursul de acum. Aţi scris o pagină de istorie în doar 55 de minute. Aţi reuşit să deveniţi prima jucătoare de tenis din România care deţine acest titlu. Vă felicit. A fost mai mult decât un meci. A fost o dovadă de concentrare. Aţi demonstrat că prin efort şi pasiune se pot obţine rezultate deosebite. Vă mulţumesc pentru modul în care promovaţi România. Suntem o luptătoare şi refuzaţi să vă daţi bătută. Prin tenisul pe care-l practică, inspiră milioane de oameni. Şi ajunge la inimile copiilor. Reprezintă un foarte serios model pentru tânără generaţie. Dragă Simona, performanţa vă aparţine în toatalitate familiei şi dumneavoastră. De azi înainte, când spui Simona Halep, spui România. Vă mulţumesc“, a spus Klaus Iohannis.

Gurile rele însă au pus-o la zid pe Simona Halep pentru ţinuta aleasă, existând internauţi care au afirmat că sportiva a încălcat protocolul şi că trebuia să poarte o fustă mai lunugă sau pantaloni, fiind interzis să apari la o astfel de întâlnire cu o fustă scurtă, care se termină deasupra genunchilor.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Foto: capturi GSP, presidency.roRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg