Sophia Loren de România, Mădălina Ghenea, mesaj emoționant pentru actrița care a inspirat-o și îi e model

21 septembrie, 2023

Pe 20 septembrie 2023 celebra actriță italiană Sophia Loren a împlinit impresionanta vârstă de 89 de ani, iar cu această ocazie, frumoasa Mădălina Ghenea i-a făcut vedetei o urare din inimă.

Mădă as Sophia PNG

Nu putea să nu marcheze în spațiul public aniversarea actriței cu care este comparată mereu, într-un mod admirabil. Căci o asemenea divă, cum este italianca, nu poate fi decât un izvor de inspirație.

Mădălina Ghenea a atins celebritatea în Italia și i-a cucerit pe ”macaronari” cu atitudinea sa senzuală, care fusese reperată anterior la marea Sophia Loren, una dintre cele mai admirate vedete ale tuturor timpurilor.

Românca a publicat un carusel foto de la filmările Casa Gucci, unde a interpretat-o pe Sophia.

”La mulți ani Sophia Loren, mereu și pentru totdeauna inspirația mea. Toată munca mea dedicată ei! În curând vom fi din nou împreună... Abia aștept!”, a scris Mădălina Ghenea pe contul său de Instagram, în descrierea imaginilor.

În portofoliul Mădălinei Ghenea, rolul din Casa Gucci a fost foarte important. Filmul, regizat de Ridley Scott, spune povestea asasinării lui Maurizio Gucci, pusă la cale de fosta sa soție, Patrizia Reggiani. În rolurile principale se regăsesc Adam Driver și Lady Gaga, dar alături de ei apar multe alte vedete consacrate ale Hollywood-ului, precum Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek, Jared Leto.

Românca a mărturisit la vremea respectivă că grandoarea rolului a intimidat-o. După care, a ajutat-o să prindă aripi.

„În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră. Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, spunea atunci Mădălina Ghenea.

Întocmai ca Sophia Loren pentru Italia, și Mădălina este astăzi una dintre cele mai frumoase femei din România. Succesul său în modeling este răsunător. De curând, Ghenea iubește și este iubită. Ea trăiește o frumoasă poveste de amor cu starul bulgar al tenisului, Grigor Dimitrov.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg