Sophia Loren de România, Mădălina Ghenea, mesaj emoționant pentru actrița care a inspirat-o și îi e model

21 septembrie, 2023

Pe 20 septembrie 2023 celebra actriță italiană Sophia Loren a împlinit impresionanta vârstă de 89 de ani, iar cu această ocazie, frumoasa Mădălina Ghenea i-a făcut vedetei o urare din inimă.

Mădă as Sophia PNG

Nu putea să nu marcheze în spațiul public aniversarea actriței cu care este comparată mereu, într-un mod admirabil. Căci o asemenea divă, cum este italianca, nu poate fi decât un izvor de inspirație.

Mădălina Ghenea a atins celebritatea în Italia și i-a cucerit pe ”macaronari” cu atitudinea sa senzuală, care fusese reperată anterior la marea Sophia Loren, una dintre cele mai admirate vedete ale tuturor timpurilor.

Românca a publicat un carusel foto de la filmările Casa Gucci, unde a interpretat-o pe Sophia.

”La mulți ani Sophia Loren, mereu și pentru totdeauna inspirația mea. Toată munca mea dedicată ei! În curând vom fi din nou împreună... Abia aștept!”, a scris Mădălina Ghenea pe contul său de Instagram, în descrierea imaginilor.

În portofoliul Mădălinei Ghenea, rolul din Casa Gucci a fost foarte important. Filmul, regizat de Ridley Scott, spune povestea asasinării lui Maurizio Gucci, pusă la cale de fosta sa soție, Patrizia Reggiani. În rolurile principale se regăsesc Adam Driver și Lady Gaga, dar alături de ei apar multe alte vedete consacrate ale Hollywood-ului, precum Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek, Jared Leto.

Românca a mărturisit la vremea respectivă că grandoarea rolului a intimidat-o. După care, a ajutat-o să prindă aripi.

„În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră. Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, spunea atunci Mădălina Ghenea.

Întocmai ca Sophia Loren pentru Italia, și Mădălina este astăzi una dintre cele mai frumoase femei din România. Succesul său în modeling este răsunător. De curând, Ghenea iubește și este iubită. Ea trăiește o frumoasă poveste de amor cu starul bulgar al tenisului, Grigor Dimitrov.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner
brad pitt jpg
Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon, Vanessa Kirby, Profimedia (2) jpg
Genoveva Casanova jpg
Rishi Sunak si sotia Akshata Murty la banchetul de stat   GettyImages 1795002381 jpg
Monica Anghel, o regina dark pentru Cera Mihailescu in show ul Rock & Fashion de Alin Gălățescu   Facebook (2) jpg
4 rona hartner vindecata de cancer 2 jpg jpeg
FotoJetGoldie jpg
Mihai Morar și fiicele sale gemene, Foto Facebook jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
Andra pe Arena Națională jpg
Ivanka Trump    GettyImages 1005682844 jpg
Brad Pitt cu Madoxx, Pax si Shiloh foto GettyImages 460529838 jpg
Shakira, Getty (1) jpg