Sora ne┼čtiut─â a lui Klaus Iohannis. Pre┼čedintele e foarte discret c├ónd vine vorba despre familia sa

10 martie, 2021
1 familia lui klaus iohannis 1 jpg jpeg

Apare la conferin┼úe de pres─â ┼či la TV discut├ónd doar probleme politice, sociale, medicale, dar niciodat─â nu a adus ├«n discu┼úie via┼úa privat─â. Nici ├«nainte de a fi pre┼čedinte, dar nici acum, Klaus Iohannis nu vorbe┼čte despre familia sa, despre rudele pe care le are. Cu toate acestea, s-a aflat cine sunt p─ârin┼úii lui, cu ce s-au ocupat, dar ┼či cine e sora lui. 

├Äl vedem zilnic pe micul ecran, dar niciodat─â nu apare ├«n fa┼úa na┼úiunii vorbind despre via┼úa personal─â. Cu toate acestea, Klaus Iohannis a f─âcut dezv─âluiri despre familia sa o singur─â dat─â, mai exact ├«n cartea sa "Pas cu pas". Pre┼čedintele Rom├óniei a dezv─âluit ce profesii au avut p─ârin┼úii s─âi ├«nainte de pensionare, dar ┼či detalii despre sora sa. Krista are acum 57 de ani, este cu patru ani mai mic─â dec├ót Klaus Iohannis. 

P─ârin┼úii lui Klaus Iohannis sunt Susanne ┼či Gustav Heinz Johannis. Ace┼čtia au imigrat ca pensionari ├«n anii de dup─â Revolu┼úia din 1989 ┼či s-au stabilit ├«n Germania, la Wurzburg. Susanne Iohannis a lucrat ca asistent─â medical─â, ├«n timp ce tat─âl actualului pre┼čedinte al Rom├óniei a fost tehnician la o firm─â din Sibiu. Conform informa┼úiilor ap─ârute, sora lui Klaus Iohannis, Krista, locuie┼čte tot ├«n Germania.

stanga
dreapta
2 familia lui klaus iohannis 4 jpg jpeg
3 familia lui klaus iohannis 3 jpg jpeg
4 familia lui klaus iohannis 2 jpg jpeg
1 familia lui klaus iohannis 1 jpg jpeg

ÔÇ×P─ârin┼úii mei au plecat prin 92-93; pe atunci deja nu mai locuiam ├«mpreun─â, eu eram c─âs─âtorit din 1988, iar ei erau deja pensionari. Dac─â ar fi decis s─â plece mai devreme, probabil c─â a┼č fi resim┼úit mult mai puternic desp─âr┼úirea de ei, dar ├«n acel moment am acceptat firesc decizia lor ┼či miÔÇĹam continuat propriile planuriÔÇŁ, a scris Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis ├«┼či viziteaz─â p─ârin┼úii la Wurzburg ori de c├óte ori are ocazia.

Klaus Iohannis a declarat cu ceva timp ├«n urm─â c─â familia sa este atestat─â ├«n Cisn─âdie ├«nc─â din secolul al XVI-lea, dar cu toate acestea atunci c├ónd tat─âl s─âu l-a ├«nregistrat la na┼čtere func┼úionarul de la prim─ârie a refuzat s─â ├«i scrie numele cu ÔÇ×JÔÇŁ, a┼ča cum a fost scris ├«n familia sa de mai bine de cinci sute de ani.

4 familia lui klaus iohannis 2 jpg jpeg

Motivul pentru care Klaus Iohannis ┼či Carmen nu au adoptat un copil. Cui las─â mo┼čtenire cele 3 case ┼či 3 apartamente

Pre┼čedintele Rom├óniei a cunoscut dragostea cea mare ├«n liceu: "Prima dat─â mi-a pl─âcut de o fat─â c├ónd am fost ├«n clasa a 4-a. Adev─ârata mea dragoste a venit mult mai t├órziu, este so┼úia mea Carmen. Ne-am cunoscut ├«ntr-o excursie, ├«ntr-o vacan┼ú─â cu prietenii de liceu", a spus cu sinceritate Klaus Iohannis ├«ntr-un interviu acum ceva vreme. De atunci sunt de nedesp─âr┼úit. Un mariaj de peste 25 de ani, multe evenimente ├«mpreun─â i-au unit pe cei doi, dar nu ┼či un copil.

Conform romaniatv.net, pre┼čedintele ar fi mers ├«n timpul facult─â┼úii la un curs de dansuri ┼či bune maniere pentru a o cuceri. Rela┼úia lor de prietenie a durat 7 ani, ulterior au decis ┼či s─â formeze un cuplu. El era deja profesor ┼či fusese repartizat la o ┼čcoal─â aflat─â la 60 de kilometri de Sibiu, ├«n timp ce iubita lui a r─âmas ├«n ora┼č. Klaus Iohannis f─âcea naveta pe biciclet─â doar ca s─â-┼či vad─â prietena. Nunta celor doi a venit ├«n 1989. Pre┼čedintele a ales s─â r─âm├ón─â ├«n Rom├ónia, nu a emigrat cu restul familiei ├«n Germania: "A contat faptul c─â so┼úia mea este rom├ónc─â. Asta dovede┼čte c─â eu aici m─â simt acas─â ┼či c─â nu fac parte dintr-o elit─â sau etnie exclusivist─â, ci c─â fac parte din acest popor"

2 familia lui klaus iohannis 4 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg