Staruri care au sărutat mulţi „broscoi” până şi-au găsit perechea

11 noiembrie, 2017
FotoJet (7) jpeg

Or fi ele unele dintre cele mai frumoase femei din lume, dar asta nu le-a ajutat prea mult ca să-şi găsească fericirea în amor din prima. Sau dintr-a doua. Sau chiar a zecea încercare pentru unele dintre ele... 

Cameron Diaz

image

Am fi zis că întreaga populaţie masculină a planetei ar face orice pentru a-i intra în graţii faimoasei actriţe, însă realitatea este puţin diferită. Dacă diverşi bărbaţi au încercat să o cucerească pe frumoasa Cameron, nu s-au străduit de-ajuns şi să o păstreze o perioadă mai îndelungată. Astfel, vedeta a avut numeroase încercări de a-şi găsi jumătatea, însă n-a reuşit prea uşor.

image

S-a iubit cu Carlos De La Torre, Matt Damon, A-Rod, Justin Timberlake, Paul Sculfor şi aceştia sunt numai cei pe care îi ştim cu certitudine. De asemenea, Cameron a avut idile cu Gerard Butler şi Bradley Cooper, dacă e să dăm crezare zvonurilor apărute în presă. Nu-i de mirare că a avut atâtea relaţii amoroase de scurtă sau lungă durată. Ea nu credea în căsătorie şi maternitate cu convingerea cu care credeau alte vedete d la Hollywood.

image

Acum, în schimb, este bine-mersi măritată şi super-fericită cu Benji Madden, căruia i-a promis dragoste pe viaţă în 2015, în faţa altarului. Şi iată că cei doi nu s-au plictisit unul de altul şi nu dau semne că şi-ar dori despărţirea.

Kate Hudson

image

Poate fi o surpriză pentru mulţi că am adăugat-o pe fiica lui Goldie Hawn în acest top al vedetelor care au avut mulţi iubiţi. Şi asta având în vedere că actriţa a fost scoasă de pe “piaţă” o perioadă destul de importantă de timp atunci când a fost căsătorită. Kate a fost măritată cu liderul trupei The Black Crowes, Chris Robinson, începând cu 2000. Dar, după divorţul celor doi din 2007, Hudson parcă şi-a luat revanşa în faţa colegelor de breaslă care-şi trăiau viaţa din plin.

image

S-a întâlnit cu Heath Ledger, Lance Armstrong, Owen Wilson şi Justin Timberlake înainte de-a deveni din nou iubită stabilă. Şi de data aceasta a preferat un muzician, în persoana lui Matt Bellamy, cu care s-a logodit, dar n-a mai apucat să ajungă la altar cu el, pentru că cei doi s-au despărţit după patru ani de relaţie. Acum Kate este implicată într-o idilă cu alt muzician - Danny Fujikawa pe numele lui. Sperăm că el este Fătul ei Frumos!

Sienna Miller

image

Viaţa amoroasă a actriţei a fost, de multe ori, subiectul preferat al tabloidelor din întreaga lume. A fost acuzată că ar fi fost o distrugătoare de familii şi că a avut aventuri cu alţi bărbaţi decât iubiţii ei stabili. De exemplu, se pare că s-a iubit cu nimeni altul decât Brad Pitt pe vremea când era într-o idilă cu Tom Sturridge. Apoi a avut o relaţie extraconjugală cu Balthazar Getty când era măritată. Şi, la fel de grav, nu i-a putut rezista lui Daniel Craig când era împreună cu Jude Law. Şi, pe lângă toţi aceştia, se mai ştie că Sienna a avut relaţii sentimentale cu Jamie Dornan, Orlando Bloom, Sean Combs, James Franco şi Hayden Chrsitensen. Ulala, cine mai poate ţine pasul cu ea?!

image

În momentul de faţă, pare cât se poate de fericită alături de regizorul Bennett Miller, cu care formează un cuplu încă din 2016. Recent chiar au apărut zvonuri despre iminenţa unei logodne între cei doi. O fi el oare alesul actriţei?Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg