Steven Seagal, ţinta unui scandal sexual

13 aprilie, 2010
dosar Seagal jpeg

Un fost manechin îl acuză pe celebrul actor de hărţuire sexuală şi de trafic cu femei. Dosarul a fost depus ieri la Curtea Superioară din Los Angeles, dar Seagal a reuşit să ţină până acum ancheta departe de ochii presei. TMZ.com a intrat ieri în posesia unor documente legale în care se arată că Kayden Nguyen (23) l-a dat în judecată pe Steven Seagal (59), pe motiv că ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el şi că folosea şi alte femei în aceleaşi scopuri. Tânăra a declarat că a fost angajată de Steven Seagal, în februarie 2010, pentru postul de secretară. Din această poziţie, ea a aflat încă din prima ei zi de lucru că „actorul mai avea la dispoziţia sa alte două asistente rusoaice, care serveau 24 de ore din 24, şapte zile din şapte, la satisfacerea capriciilor lui sexuale“, după cum se arată în document.

Un fost manechin îl acuză pe celebrul actor de hărţuire sexuală şi de trafic cu femei. Dosarul a fost depus ieri la Curtea Superioară din Los Angeles, dar Seagal a reuşit să ţină până acum ancheta departe de ochii presei.

TMZ.com a intrat ieri în posesia unor documente legale în care se arată că Kayden Nguyen (23) l-a dat în judecată pe Steven Seagal (59), pe motiv că ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el şi că folosea şi alte femei în aceleaşi scopuri.

Tânăra a declarat că a fost angajată de Steven Seagal, în februarie 2010, pentru postul de secretară. Din această poziţie, ea a aflat încă din prima ei zi de lucru că „actorul mai avea la dispoziţia sa alte două asistente rusoaice, care serveau 24 de ore din 24, şapte zile din şapte, la satisfacerea capriciilor lui sexuale“, după cum se arată în document.

Kayden Nguyen s-a plâns poliţiei că, atunci când una dintre aceste două femei a renunţat să mai presteze astfel de servicii pentru Seagal, actorul i-ar fi dat de înţeles că ea este cea care o va înlocui pe rusoaică. Potrivit declaraţiei victimei, actorul i-ar fi cerut să-i facă un masaj, dar ea a refuzat, moment în care acesta s-a fi năspustit asupra ei să-i mângâie sânii, şi-a vârât mâna sub fusta ei şi a tratat-o „ca pe o jucărie sexuală“. În aceeaşi plângere către autorităţi, tânăra îl acuză pe Steven Seagal că ar fi încercat în repetate rânduri s-o forţeze să ia „pastile ilegale“ şi să întreţină relaţii sexuale cu el, punându-i în vedere să nu spună nimănui despre cele întâmplate.

image

În aceleaşi documente, apare şi declaraţia lui Steven Seagal cum că „Soţia mea nu se supără dacă fac sex cu alte femei“.

Întrucât poliţia nu a făcut nimic pentru a o ajuta în acest caz, Nguyen vrea să ceară instanţei să-l oblige pe Seagal la plata a un milion de dolari pentru daune morale.

Contactat pentru declaraţii, actorul a refuzat să comenteze în vreun fel situaţia.

Steven Seagal tocmai şi-a serbat ziua de naştere pe 10 aprilie.

foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}