Sunt numai piele şi os! Parada starurilor care au slăbit îngrijorător de mult

14 noiembrie, 2017
FotoJet (11) jpeg

Au dus regimurile de slăbire la extrem sau au pierdut în greutate mai mult decât şi-au propus şi decât este sănătos şi chiar estetic. Indiferent de motiv, aceste vedete par subnutrite, atât de filiformă este silueta lor.

image

La un an şi jumătate de când s-a despărţit de Brad Pitt, cea mai frumoasă femeie de la Hollywood zâmbeşte într-adevăr mai mult, însă afişează şi o siluetă mai firavă decât până acum. Stilul ei vestimentar e în continuare lăudat de mai toţi stiliştii din lume, însă ceea ce ne îngrijorează pe noi e trupul parcă tot mai filiform al divei. Are mai nou nişte picioare scheletice şi o talie foarte îngustă.

image

E limpede cu ochiul liber că Angie a slăbit. OK, ea n-a fost niciodată dolofană, însă acum pare că a dus orice regim de slăbire ar ţine la extrem. Braţele nu mai au pic de carne pe ele, umerii sunt numai oase, iar osatura feţei iese în evidenţă mai mult ca oricând.

image

Cele mai recente ipostaze cu fosta doamnă Pitt sunt cu adevărat îngrijorătoare! Angie pluteşte pur şi simplu în hainele pe care alege să le poarte, toate ţinutele părând supradimensionate pentru ea. Fanii actriţei se tem ca nu cumva idolul lor să treacă iar prin nişte probleme de sănătate, ca în trecut, când a descoperit că are genele care pot declanşa cancerul sau ca în timpul finalizării divorţului de tatăl celor şase copii ai ei.

image

Pentru a ascunde kilogramele în minus, starul hollywoodian preferă veşmintele largi, care nu-i expun fidel forma corpului. Chipul ei desăvârşit atrage în continuare aprecierile noastre, ale tuturor, însă trupul tot mai slăbit al actriţei ridică, în mod cert, multe întrebări.

Kaia Gerber

image

Pe cât de frumuşică e fiica lui Cindy Crawford, pe atât de slabă este! OK, ştim că modelul are doar 16 ani şi, la o înălţime de 1,75m, arată cât se poate de suplă, cu nişte picioare nesfârşite şi fără pic de grăsime pe corp. Ceea ce e perfect normal la vârsta ei, însă parcă e prea mult, parcă ar avea nevoie de puţin mai mulţi carbohidraţi în timpul meselor, ca să arate mai puţin subnutrită. Voi ce spuneţi?

image

Ooo, picioarele astea! Cam subţirele, nu? În urma publicării unor asemenea imagini - în care Kaia arată foarte slabă - au apărut multe persoane care au început să o critice pe mama modelului pentru că i-ar impune propriei fiice un regim drastic, tocmai pentru a se asigura că-i calcă pe urme, că va deveni un topmodel la fel de cunoscut ca Cindy Crawford.

Victoria Beckham

image

Soţia fostului fotbalist David Beckham a fost întotdeauna foarte atentă la imaginea pe care o afişează în public. Şi e normal să fie aşa, având în vedere că este un fashion designer de succes, care-şi poartă propriile creaţii vestimentare şi trebuie să arate tot timpul brici. Ceea ce nu înţelegem noi e de ce trebuie să arate ca un model de catwalk, adică super-slabă.

image

Am înţeles că nu ar fi supravieţuit la braţul unui sportiv de renume mondial dacă ar fi fost o şleampătă dolofană, care n-ar fi dat doi bani pe înfăţişarea ei. Şi e necesar - pentru buna funcţionare a mariajului soţilor Beckham - ca soţia să încerce măcar să se ridice la nivelul soţului ei, care este nici mai mult, nici mai puţin decât un sex simbol în toată puterea cuvântului. Dar parcă jeanşii sunt prea largi pentru Victoria, parcă picioarele ei sunt prea subţiri, iar posteriorul - deloc bombat şi atrăgător.

Denise Richards

image

OK, Charlie Sheen i-a făcut o droaie de copii, a mai şi adoptat şi ea, iar acum actriţa e copleşită de responsabilităţile maternale şi nici nu mai are timp să mănânce. Aşa ne explicăm silueta cam prea filiformă a frumoasei vedete. E limpede că actriţa frecventează sala de fitness destul de mult, dar şi că e adepta unei alimentaţii care să nu cumva să-i permită adăugarea unui kilogram în plus la greutatea pe care o are acum.

image

După modelul "nu eşti niciodată prea bogat sau prea slab", Denise a ajuns aproape numai piele şi os. De fapt n-a fost nici ea vreodată grăsuţă, dar acum parcă i-ar mai lipsi puţină cărniţă pe trupul scheletic pe care-l afişează, nu credeţi?Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg