Susan Sarandon îşi face reality show

29 iunie, 2010

Proprietară a unui club de ping-pong, actriţa plănuieşte să apară într-un reality show pentru a promova activitatea sportivă. Susan Sarandon (63) acceptă să fie filmată costant pentru a apărea într-o emisiune TV, dar nu pentru a-şi promova propria imagine, ci pentru a face reclamă clubului de ping-pong unde are acţiuni.

Proprietară a unui club de ping-pong, actriţa plănuieşte să apară într-un reality show pentru a promova activitatea sportivă.

Susan Sarandon (63) acceptă să fie filmată costant pentru a apărea într-o emisiune TV, dar nu pentru a-şi promova propria imagine, ci pentru a face reclamă clubului de ping-pong unde are acţiuni. „Va fi un fel de documentar. Încercăm să facem ceva inedit, un filmuleţ despre nişte oameni care încearcă să-şi ducă viaţa în lumea asta nebună, dominată de subcultură”, a declarat Sarandon plină de speranţă. Actriţa speră ca difuzarea acestui reality show va avea un impact asupra comunităţii şi va putea astfel să-i ajute pe tinerii jucători de ping-pong să avanseze în carieră şi să ajungă chiar la Jocurile Olimpice. „Abia acum am început filmările. Nu ştiu când se va difuza, dar vă pot spune cu siguranţă că va fi amuzant şi diferit de orice aţi văzut până acum”, adaugă Susan.Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg