Thalia suferă de ani de zile de o boală cumplită. Are dureri în tot corpul: "Lupt în fiecare oră a vieţii mele"

29 ianuarie, 2020
1 thalia boala lyme 6 jpg jpeg

E mereu cu zâmbetul pe buze, dar Thalia ascunde o mare suferinţă. A fost diagnosticată cu o boală cumplită în urmă cu aproximativ 12 ani!

Fără îndoială, Thalia este una dintre cele mai cunoscute celebrităţi la nivel internaţional. Este foarte apropiată de fanii săi, îi ţine mereu la curent cu ce face prin intermediul reţelelor de socializare. O vedem mereu cu zâmbetul pe buze, afişează o imagine naturală, dar perfectă, şi, cu toate acestea, ea ascunde o mare suferinţă. În anul 2008 a fost diagnosticată cu boala Lyme. 

Cântăreaţa nu s-a ferit că povestească despre această neplăcere din viaţa ei care îi dă mari bătăi de cap. Se pare că în fiecare dimineaţă suportă dureri îngrozitoare în tot corpul: "Nu mulţi ştiu că în fiecare dimineaţă mă trezesc cu o durere îngrozitoare care se extinde în tot corpul". Declaraţiile frumoasei interprete Amor a la Mexicana nu s-au oprit aici: "Mă simt de parcă m-ar călca un autobuz. Lupt împotriva bolii Lyme în fiecare oră a vieţii mele"

Cu toate acestea, Thalia încearcă să fie optimistă: "Sunt unele zile în care mă simt mai bine, în altele mă simt cumplit. Când am noroc, sunt ca nouă!"

6 thalia boala lyme 3 jpg jpeg

Thalia se iubeşte de 19 ani cu fostul soţ al lui Mariah Carey. Nunta lor fastuoasă a avut loc în New York

Celebra cântăreaţă Thalia trăieşte de 19 ani o frumoasă poveste de iubire cu Tommy Mottola, cunoscut producător american şi fostul soţ al lui Mariah Carey.

Luna decembrie este una cât se poate de specială pentru celebra cântăreaţă şi actriţă Thalia şi soţul ei, Tommy Mottola. 2 decembrie este ziua în care şi-au unit destinele într-un cadru de poveste. Fără nicio îndoială, imaginea cu Thalia ieşind din Catedrala San Patricio din New York, la braţul soţului ei, strălucind ca o adevărată prinţesă, nu poate fi uitată prea uşor. De atunci au trecut 19 ani, timp în care relaţia lor s-a sudat şi mai bine, iubirea a crescut pe z ice trece, au apărut şi copiii.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg