Timothée Chalamet, cu spatele gol la Festivalul de Film de la Veneția. A fost aplaudat 8 minute!

3 septembrie, 2022

A primit cele mai îndelungate aplauze din istoria festivalului. Oare ținuta lui extravagantă să fi avut ceva de-a face cu asta?...

Timothée Chalamet colaj 1 jpg

Tânărul actor a fost aplaudat timp de 8,5 minute, la Festivalul de Film de la Veneția, un nou record în întreaga istorie a festivalului. Iar rolul său a fost de „canibal bisexual sexy” în filmul „Bones and All”.

În cursul serii de vineri, toată lumea a văzut roșu în fața ochilor pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Și asta pentru că Timothée, protagonistul filmului „Bones and All”, s-a prezentat în fața audienței într-o salopetă de mare efect, de culoarea sângelui și… cu spatele gol, care a atras privirile tuturor.

Ținuta lui Chalamet țintește tocmai către subiectul filmului care a primit cele mai îndelungate ovații în toată istoria festivalului – povestea de dragoste între doi canibali.  

În ciuda subiectului delicat al filmului, publicul prezent la premiera peliculei a… devorat fiecare secvență și apoi a aclamat timp de 8,5 minute în continuu prestația tuturor celor care au contribuit la realizarea lui.

Timothée s-a simțit în elementul lui în ținuta extravangantă purtată în Italia și toate blitzurile fotografilor au fost îndreptate spre el. Ca să vă convingeți că Chalamet a arătat demențial în salopeta sa roșie, lucioasă și cu spatele gol, urmăriți galeria foto cu instantaneele de la eveniment!

Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg