Transformarea Dianei Constantin de la Insula Iubirii. Acum seamănă cu Kylie Jenner

29 ianuarie, 2020
11 transformarea dianei de la insula iubirii 1 jpg jpeg

Diana Constantin de la Insula Iubirii a trecut printr-o schimbare fizică de proporţii. Acum seamănă cu celebra Kylie Jenner. 

Diana a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii. A participat la show-ul matrimonial în mai multe sezoane, s-a cuplat chiar şi cu o ispită şi a avut ulterior mai multe apariţii televizate. De-a lungul timpului, ea a fost criticată în repetate rânduri de fani din cauza aspectului ei. Mulţi au spus atunci că şi-a injectat prea mult buzele cu acid hialuronic. 

Ea a continuat cu transformările fizice, nu s-a oprit aici. A apelat şi la ajutorul intervenţiilor. Recent, ea a uimit. Seamănă mult cu celebra Kylie Jenner! Un machiaj bine realizat, câteva intervenţii estetice, părul bine coafat şi iată ce mult seamănă concurenta de la Insula Iubirii cu faimoasa Kylie. 

Foarte mândră de transformarea sa, Diana Constantin a urcat imaginile în mediul online. A arătat tuturor cum arată acum. A primit o mulţime de complimente. 

2 transformarea dianei de la insula iubirii 2 jpg jpeg

Diana de la „Insula iubirii“, dezvăluiri emoţionante despre mama adoptivă şi cea biologică: „Avea 15 ani când m-a născut“

Diana a fost invitată la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre un aspect mai puţin cunoscut din viaţa ei: relaţia dintre ea şi mamele ei, cea adoptivă şi cea biologică.

„Am întrebat-o pe mama biologică de nenumărate ori ce s-a întâmplat şi de ce m-a lăsat. Recent am aflat că ea nu a vrut să mă lase dar că o doctoră de la spital i-a făcut actele pentru a mă duce la un internat. Ea a semnat, neştiind exact ce semnează. Nu a forţat-o nimeni. Doctora respectivă a spus că ea şi eu suntem bolnave de sifilis“, a început Diana mărturisirile.

Apoi, ea a dezvăluit că mama ei avea doar 15 ani când a născut-o, iar cea care a adoptat-o a fost chiar sora mamei: „Era o doctoră nebună. Probabil avea o problemă cu mama sau poate  s-a gândit că mama mea nu are posibilităţi financiare să mă crească şi aşa e mai bine. Mama mea avea 15 ani când m-a născut. Mama mea biologică şi mama adoptivă sunt surori. Mereu îmi spun că pun prea multe întrebări“.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia