Tuncay Ozturk, primele declaraţii despre divorţul de Andreea Marin VIDEO

9 decembrie, 2016
Tuncay Ozturk 28 jpeg

Fostul soţ al vedetei a vorbit în premieră, la Kanal D, despre motivele separării.

image

De o lună, showbizul vuieşte despre divorţul Andreei Marin de Tuncay Ozturk. Dar mai înainte de vestea despărţirii lor, turcul s-a mutat cu totul la clinica medicală pe care o conduce.

"Luna trecută, după ce viaţa mea s-a schimbat, m-am mutat aici. E mai confortabil. Mă trezesc, fac un duş şi merg la muncă", a explicat el în primul interviu oferit în exclusivitate pentru Kanal D.

"Nu avem nimic împreună, nicio afacere. 90% din ce s-a spus nu e adevărat", a subliniat el. "E un alt mod de a divorţa, la tribunal, dar nu am decis eu să facem aşa. Sunt lucruri bune şi lucruri rele că în orice cuplu. Nu trebuie să exagerăm. Am avut o relaţie normală. Fiecare cuplu are momente bune şi rele. Nu am fost la TV să ne spunem problemele şi e normal, dar că în fiecare cuplu existau probleme."

Citeşte şi:

Andreea Marin revine cu precizări în cazul firmei soţului ei

Întrebat dacă o mai iubeşte pe Andreea Marin, Tuncay Ozturk a replicat: "Am refuzat

vorbesc despre

pentru

vreau

totul pentru

.

, am

. S-a

ceva.

asum

responsabilitatea. Poate s-a terminat

nu, dar eu nu

 cu

-am

de trei ani. Putem

, dar

 cu

-

. Oamenii, 

general, nu vor

despre

.

zi

am decis,

a decis

ne

, am fost aici, 

zi am

-

tratez

."

"Nu ne putem

emisiuni

TV

vorbesc despre noi. Oamenii

genul

de lucruri. (...) S-au spus

. A fost

,

Gheorghe Andreea (n.r. - Renata).

,

-o

 am avut trei

.

vinde

citesc oamenii

nu

e

", a

Tuncay Ozturk.

image

"M-au atacat atât de mult şi nu ştiu de ce. Oricine poate veni aici ca un pacient în timpul zilei. Noaptea e închis. A fost totul făcut prea de amator (n.r. - în ceea ce priveşte zvonul relaţiei cu Renata). Până şi eu aş fi făcut totul mai bine. Ea a venit la tratament şi când pacientul nu e pacient îmi pot da seama. I-am cerut un RMN pe numele de Gheorghe Andreea. Încă nu au venit rezultatele. Cineva a încercat să facă asta, dar a eşuat. A fost o consultaţie normală. Au fost plângeri verbale şi nu coincideau cu consultul fizic. În ultimele doua-trei luni au venit 500 de pacienţi. Acum îmi dau seama cine e pacient şi cine nu", a mai spus el.

Tuncay Ozturk a precizat că nu există nicio şansă de împăcare între el şi prezentatoarea de televiziune: „Nu am mai trecut prin asta înainte. Din prima zi am vorbit cu ea şi am zis, gata, fă-o. Eu am o alta carieră, un alt job. Nu am nevoie de ştiri de genul ăsta. Ni s-a spus ca procesul durează mult. Nu vreau să vorbesc despre intimităţi. Nu vreau să le dau satisfacţie oamenilor. Nu pot să vorbesc din perspectiva amândurora. Mi-am făcut o viaţă nouă. Acum trebuie să privim înainte şi am făcut asta deja. Vreau să se termine aceste ştiri şi să nu se mai pună presiune pe noi. Nu cred că mai există nicio posibilitate să se întâmple altceva. S-a terminat şi oamenii trebuie să accepte. Acum începem o viaţă nouă. Acum a venit timpul despărţirii. Este prea curând să vorbesc despre o viaţă personală. Vreau ca toată lumea să-mi uite numele. Aria mea e diferită. Nu am nevoie de aceste lucruri”, a declarat fizioterapeutul turc.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg