Uite cum arată părul adevărat al vedetelor!

24 iulie, 2018
FotoJet (1) jpeg

Pletele reale ale starurile sunt atât de diferite faţă de coafura afişată de ele în mod normal în spaţiul public, încât nici măcar fanii lor nu le-au crezut când acestea au postat online imagini cu frizura lor actuală.

Jennifer Lopez

image

Probabil o să vă surprindă pe toţi faptul că JLo are părul destul de scurt şi de creţ. În mod normal, ea îl îndreaptă şi îi pune extensii ca să arate cum îl vedem noi adesea în apariţiile ei publice super sofisticate.

Kylie Jenner

image

Membra familiei Kardashian care este aproape miliardar la 20 de ani a purtat, la un moment dat, numeroase peruci, de fapt este atât de încântată în continuare de felul cum arată purtând diverse peruci, încât de-abia dacă îşi arată pletele ei adevărate. Totuşi, prin 2017, s-a pozat cu părul relativ scurt şi cu un coc dezordonat şi a postat fotografia pe Instagram, spunând că că părul ei adevărat e o nebunie.

Beyonce

image

E complicat să vedem starurile pop cu părul lor real, ele îşi construiesc o imagine spectaculoasă, pe care o modifică adesea, nelăsând totuşi prea des ca pletele lor adevărate să fie admirate de fani. Beyonce foloseşte şi ea peruci şi extensii de păr, astfel încât, în 2013, când a postat o imagine cu ea cu părul scurt, pe Instagram, admiratorii vedetei au crezut că nu e decât încă o perucă expusă. Dar hair stilistul ei a confirmat că Queen B se pozase cu părul ei real.

Rihanna

image

Alt star care adoră să se joace cu lungimile şi culorile de păr şi cu diferitele coafuri! O vedem pe RiRi atât de diferit, în apariţiile ei publice, încât nu mai ştim cum arată părul ei adevărat. Este scurt şi creţ, spune hair stilistul ei Yusef Williams, şi necesită o îngrijire specială, pentru a se menţine sănătos şi frumos.

Lady Gaga

image

Când păşeşte pe covorul roşu, o vedem adesea cu părul lung şi blond. În realitate, cântăreaţa este şatenă cu părul destul de scurt. Ea ne-a dezvăluit acest lucru într-un tutorial pe Instagram, în care ne-a arătat cum îşi deschide nuanţa de păr.

Meghan Markle

Cum arată fosta actriţă coafată

Ei da, soţia Prinţul Harry şi-a schimbat mult look-ul faţă de cel cu care a fost născută. Americanca de culoare are părul creţ, însă nu o mai vedem nicicând cu el cârlionţat natural, ci numai întins perfect şi prea puţin ondulat.

Şi cum arată părul adevărat al lui MeghanRecente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg