Valentina Pelinel, viaţa la 40 de ani: "Vârsta nu reprezintă decât o cifră. Mă simt şi sunt o femeie împlinită"

8 decembrie, 2020
7 valentina pelinel si cristi borcea pictorial de familie exclusiv 3 jpg jpeg

Ziua de 8 decembrie e una specială! Valentina Pelinel e sărbătorita, acum, în 2020, a împlinit 40 de ani. A trăit multe momente deosebite până acum, dar şi momente încărcate de suferinţă. Are însă zâmbetul pe buze!

Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. E soţia perfectă, Cristi Borcea a recunoscut asta, şi e mama a trei copii superbi: Milan, Rania şi Indira. Este o femeie împlinit, după cum a şi recunoscut în mesajul postat de ziua ei pe reţelele de socializare:

"Azi, la 40 de ani, pot spune cu adevărat că vârstă nu reprezintă decât o cifra. Cum te simţi, cum arăţi, cum gândeşti, cum te comporţi, toate au legătură cu cine eşti, nu cu un număr. La 40 de ani, mă simt şi sunt o femeie împlinită, fericită şi recunoscătoare pentru familia, prietenii şi oamenii din viaţă mea. Şi pentru voi, în fiecare zi alături de mine. Şi voi continuă să iubesc şi să mă bucur de tot ce are viaţă mea mai frumos de oferit pentru a putea oferi, la rândul meu, mai departe doar iubire, frumos şi bucurie.❤🤗🥰", a transmis Valentina Pelinel. 

Urările de la fani nu s-au oprit, a primit cele mai frumoase complimente. 

1 valentina pelinel a implinit 40 de ani 1 jpg jpeg

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, adevăruri nespuse: "Spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Aici, în România"

Pentru mulţi, ei trăiesc o iubire neconvenţională, care a demonstrat că sentimentele nu ţin cont de sancţiuni sociale şi nici de gura lumii. Iată care este povestea lor în propriile cuvinte. Am urmărit, cu ceva timp în urmă, cum, în pofida tuturor lucrurilor care le erau potrivnice, Valentina şi Cristi Borcea începeau o relaţie. Şi în drumul lor spre fericirea pe care astăzi o trăiesc au stat aproape cinci ani separaţi unul de celălalt, au început mai întâi cu greul şi apoi a urmat binele, cum ne-a spus chiar ea. În perioada în care fostul finanţator al echipei Dinamo a fost închis, au dorit cu orice preţ să arate că dragostea învinge, făcând chiar şi trei copii: Milan, Rania şi Indira. Misterul legat de cum au devenit părinţi a fost spulberat de Valentina în cele ce urmează, în timp ce Cristi Borcea ne-a spus cum face să ţină timpul în loc şi de ce crede el că are atuurile unui cuceritor...

Cum e viaţa voastră de familie în pandemie şi după cinci ani dificili, în care aţi stat mai mult departe unul de celălalt, în care au apărut şi trei copii?

Valentina: Suntem bine toţi, în pandemie am reuşit să petrecem mai mult timp şi noi între noi, şi noi cu copiii. Nu ne plictisim împreună, nu prea ieşim foarte mult oricum. Eu cu Cristi avem timpul nostru împreună, vorbim despre afaceri, ne consultăm. Suntem genul acela de cuplu în care partenerii petrec foarte mult timp unul cu celălalt. N-am întâmpinat până acum probleme, noi oricum aveam nevoie de timp împreună după anii aceştia. N-a fost uşor pentru niciunul, dar noi i-am dat putere în perioada aceea grea. Cristi e oricum un om foarte puternic. Şi noi am încercat să fim puternici pentru el şi el pentru noi. El a reuşit să ne facă să fim bine chiar şi în momentele grele.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}