Vedete care au purtat aparat dentar

14 decembrie, 2015
aparat dentar png

Pentru mai toţi aparatul dentar este un adevărat chin, însă sunt şi persoane care le-au purtat cu mândrie, fiind conştienţi că este „rău” necesar în anumite situaţii. În această a doua categorie intră şi multe celebrităţi de la Hollywood, care au preferat să privească aparatul dentar ca pe un accesoriu cool, care îi ajută să aibă o dantură perfectă. Haideţi, aşadar, să-i vedem pe cei care acum au o dantură perfectă tocmai graţie unui aparat dentar!

Vedete care au purtat aparat dentar: Gwen Stefani

Gwen Stefani: înainte şi după

A fost dintotdeauna una dintre cele mai cool vedete, aşa că în 1999 când Gwen a apărut cu aparat dentar toată lumea era tentată să-şi pună unul. Aşa că pentru ea a fost o perioadă destul de interesantă, şi deşi avea 30 de ani nu a avut nicio sfială în a apărea public purtând aşa ceva. Ba mai mult, Gwen declara pe atunci că aparatul dentar a fost un cadou de la ea pentru ea. Asta pentru că artista a reuşit să-şi pună aparatul dentar tocmai atunci când şi-a câştigat primii bani.

Vedete care au purtat aparat dentar: Angelina Jolie

Angelina Jolie, în liceu

Vă vine să credeţi că femeia fatală de astăzi a purtat cândva un aparat dentar? Ei bine, s-a întâmplat! Era doar o adolescentă atunci când a fost nevoită să recurgă la o asemenea metodă pentru a-şi îndrepta dantura. Şi bine a făcut! Pe la 16 ani, atunci când şi l-a dat jos, Jolie era o persoană schimbată şi a reuşit să-şi facă loc printre cele mai de succes modele.

Vedete care au purtat aparat dentar: Beyonce

Beyonce

E o adevărată ”supravieţuitoare”. Şi-ncă una foarte curajoasă! Nu acum mult timp, Beyonce a apărut în public purtând un aparat dentar, la care a recurs pentru a-şi face îndrepta dantura. Desigur, noi credeam deja că ea are un zâmbet perfect, însă cum ea nu era mulţumită cu aspectul danturii sale, a recurs la aşa ceva. În plus, ea declara pe atunci că e important să te arăţi lumii aşa cum eşti şi că a purta aparat dentar nu e nicio ruşine. Bine zis, Be!

Vedete care au purtat aparat dentar: Emma Watson

Emma Watson, în copilărie

Înainte să ajungă pe micile ecrane, graţie rolului ei din ”Harry Potter”, Emma a fost nevoită să poarte un aparat dentar. Şi chiar dacă asta s-a petrecut înainte să devină faimoasă, actriţa nu a dorit să ascundă acest aspect al vieţii sale şi a împărtăşit cu fanii săi o fotografie din acele vremuri.

Vedete care au purtat aparat dentar: Drew Barrymore

Drew Barrymore

Trecea printr-o perioadă destul de rebelă, să fim sinceri. Părul a la anii `80, jacketă cu print şi machiaj haotic, cam acestea erau coordonatele vremii. Însă aparatul dentar nu ne deranja deloc. De fapt, acesta părea a fi singurul lucru făcut corect de ea în perioada aceea.

Vedete care au purtat aparat dentar: Nicolas Cage

Nicolas Cage

În 2003, marea ne-a fost surpriza să-l vedem pe unul dintre mai marii actori de la Hollywood purtând aparat dentar. Însă, ia spuneţi, cine are acum o dantură perfectă?

Mândru de dantura sa

 Sursa foto: Instagram / PinterestRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg