Vedete care şi-au schimbat religia!

8 mai, 2015

Multe celebrităţi au ales să treacă la altă religie în ultima vreme. Unii au decis să schimbe religia cu care s-au născut şi pe care au ales-o părinţii lor pentru ei, iar alţii, pur şi simplu, s-au regăsit mai mult în alte riturile.

Haideţi să vedem, aşadar, care sunt vedetele care şi-au schimbat religia!

Richard Gere a trecut de la creştinim la budism. Pe la 20 de ani, acesta a găsit puterea de a-şi motiva alegerea, precizând că a rezonat mai mult cu filosofiile de viaţă oferite de budism decât de creştinism. Actorul mărturisea pe atunci că învăţămintele acestei religii l-au ajutat să treacă peste problemele pe care le avea în adolescenţă. "Când eram tânăr eram destul de nefericit. Nu ştiu dacă aveam gânduri sinucigaşe, dar eram foarte supărat şi îmi puneam întrebări de genul <<de ce se întâmplă asta?>>. Realizând că îmi depăşisem limitele sănătăţii mintale, am încercat să găsesc răspunsuri în cărţi. O carte despre budismul tibetan a avut un impact imens asupra mea – pur şi simpu am devorat-o", a declarat actorul despre motivul pentru care a renunţat la creştinism.

Orlando Bloom a renunţat la Anglicism pentru budism. Se întâmpla prin 2004, când celebrul actor a devenit membru al Soka Gakkai International, o organizaţie laică budistă. "Filozofia pe care am adoptat-o nu presupune să stau sub un copac şi să mă consider buricul pământului ci să folosesc ceea ce se întâmplă în viaţa mea pentru a face lucrurile mai bine", afirma Orlando Bloom.

Vedetele care şi-au schimbat religia - pe filosofii de viaţă

Jessica Alba a trecut de la creştinism la… umanism secular? Deşi aceasta din urmă nu este tocmai o religie, ci mai degrabă o filosofie de viaţă, Jessica Alba a adoptat-o atunci când nu se regăsea în religia sa. Umanismul secular reprezintă de fapt lipsa unei religii propriu zise şi sprijină ştiinţa şi tehnologia. Jessica Alba a renunţat în tinereţe la creştinism pentru că a fost acuzată de promiscuitate! Şi pentru că, pretindea ea, nu găsea în Biblie un exemplu demn de urmat al unei femei purtenice.

Un alt mod viaţă, văzut ca o religie, este rasta. Această credinţă reprezintă lupta împotriva sărăciei, opresiunii şi inegalităţii. Ideile religioase ale acestei ”credinţe” sunt luate într-adevăr din Biblie, însă sunt adaptate încât să lupte împotriva problemelor globale ale omenirii. Un adept al acestei religii este Jessica Biel, nimeni alta decât soţia lui Justin Timberlake.

Angelina Jolie este actriţa care nu crede în vreo religie precisă, ci mai degrabă în propriile puteri. Nu am nevoie de un Dumnezeu anume. E ceva în oameni care e spiritual, aproape dumnezeiesc. Nu fac lucruri doar pentru ca aşa trebuie, dar nici nu cred că e bine să nu crezi pur şi simplu in nimic.”, declara la un moment dat Angelina Jolie.

Citeşte şi Vedete care nu cred în Dumnezeu, Cele mai ciudate religii ale vedetelorRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}