Vedetele săptămânii: poze pe Instagram pe care trebuie să le vezi

7 august, 2014

Instagramul a devenit principala sursă de informaţii şi amuzament produse şi transmise direct de către celebrităţi, pe internet. În cazul în care ai ratat noutăţile fotografice, le-am organizat într-o retrospectivă,

Instagramul a devenit principala sursă de informaţii şi amuzament produse şi transmise direct de către celebrităţi, pe internet. În cazul în care ai ratat noutăţile fotografice, le-am organizat într-o retrospectivă, spunem noi, simpatică.

Şi-ncepem cu zâmbetul pe buze: Cara Delevingne, cotropită de puicuţe, la propriu. Ce-o fi vrut sprâncenatul model să sugereze? Mesajul ei a fost revelator: “E în regulă să fii un laş (engl. Chicken = laş) uneori. Zîmbeşte!”

Tot cu un pui îl găsim şi pe Aaron Paul, care a decis să-şi petreacă timpul cu un copil în timpul băiţei.

Trecem de la categoria “fun şi adorabil” la “dezmăţare”, cu nimeni alta decât Heidi Klum! Nemţoaica a apărut doar într-o pereche sumară de chiloţei roz, pe vârful picioarelor, să n-o audă nimeni. Noroc c-a acoperit-o cum a putut designerul Zac Posen, că săraca, nu avea cu ce să se îmbrace pentru emisiunea sa. Aşa s-a şi scuzat.

Şi pe principiul: “Kardashiencele, vitrege sau nu, tot la culoare trag”, iată-le şi pe surorile mai mici, Kylie şi Kendall Jenner, alături de patru afro-americani tatuaţi, cu un mare zâmbet de satisfacţie pe faţă. Dar să nu ne gândim la ce s-or fi gândit ei sau nu s-or fi gândit ele.

James Franco a împărtăşit secretele de culise: cum arată el tânăr şi revigorat? Iată! Pe acelaşi trend merge şi Chris Pratt, dulceaţa Hollywoodului care joacă în „Guardians of the Galaxy”, care a cam exagerat cu masca.

Kaley Cuoco s-a bucurat atât de mult că a ajuns acasă la ea, că a trebuit să surprindă momentul cu o poză. Pe covorul pufos. În poziţia de somn.

Last, but not least, Kim Kardashian nu avea cum să lipsească din peisaj. Aici, alături de fetiţa North, etalându-şi formele generoase, cu care aparent îi este ruşine acum, promiţând că va slăbi din nou.

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg