Vedetele săptămânii: poze pe Instagram pe care trebuie să le vezi

7 august, 2014

Instagramul a devenit principala sursă de informaţii şi amuzament produse şi transmise direct de către celebrităţi, pe internet. În cazul în care ai ratat noutăţile fotografice, le-am organizat într-o retrospectivă,

Instagramul a devenit principala sursă de informaţii şi amuzament produse şi transmise direct de către celebrităţi, pe internet. În cazul în care ai ratat noutăţile fotografice, le-am organizat într-o retrospectivă, spunem noi, simpatică.

Şi-ncepem cu zâmbetul pe buze: Cara Delevingne, cotropită de puicuţe, la propriu. Ce-o fi vrut sprâncenatul model să sugereze? Mesajul ei a fost revelator: “E în regulă să fii un laş (engl. Chicken = laş) uneori. Zîmbeşte!”

Tot cu un pui îl găsim şi pe Aaron Paul, care a decis să-şi petreacă timpul cu un copil în timpul băiţei.

Trecem de la categoria “fun şi adorabil” la “dezmăţare”, cu nimeni alta decât Heidi Klum! Nemţoaica a apărut doar într-o pereche sumară de chiloţei roz, pe vârful picioarelor, să n-o audă nimeni. Noroc c-a acoperit-o cum a putut designerul Zac Posen, că săraca, nu avea cu ce să se îmbrace pentru emisiunea sa. Aşa s-a şi scuzat.

Şi pe principiul: “Kardashiencele, vitrege sau nu, tot la culoare trag”, iată-le şi pe surorile mai mici, Kylie şi Kendall Jenner, alături de patru afro-americani tatuaţi, cu un mare zâmbet de satisfacţie pe faţă. Dar să nu ne gândim la ce s-or fi gândit ei sau nu s-or fi gândit ele.

James Franco a împărtăşit secretele de culise: cum arată el tânăr şi revigorat? Iată! Pe acelaşi trend merge şi Chris Pratt, dulceaţa Hollywoodului care joacă în „Guardians of the Galaxy”, care a cam exagerat cu masca.

Kaley Cuoco s-a bucurat atât de mult că a ajuns acasă la ea, că a trebuit să surprindă momentul cu o poză. Pe covorul pufos. În poziţia de somn.

Last, but not least, Kim Kardashian nu avea cum să lipsească din peisaj. Aici, alături de fetiţa North, etalându-şi formele generoase, cu care aparent îi este ruşine acum, promiţând că va slăbi din nou.

FOTO Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg