Vedetele, strălucitoare la o gală de top. Andreea Marin, Cătălin Botezatu și Anda Adam, printre invitați

19 octombrie, 2024

În prezența celor mai importante personalități ale anului 2024, a avut loc cea de-a 14-a ediție a Galei Performanței și Excelenței, care a reunit multe celebrități autohtone.

image

Evenimentul, organizat de fosta jucătoare de tenis Adela Diaconu, i-a celebrat pe cei care au excelat în domeniile în care activează ori s-au implicat în proiecte de responsabilitate socială cu impact la nivel național.

Printre cei prezenți la gală s-au numărat Camelia Potec, Andreea Marin, Mihai Leu, Cătălin Botezatu, Andreea Bănică, Anda Adam, Andreea Bălan, Roxana Nemeș, Ianna Novac, Andreea Antonescu şi Bănel Nicoliţă.

Ca de fiecare dată, privirile din sală au fost ațintite asupra vedetelor care au urcat pe scenă, pentru a primi sau oferi premii. În ținute elegante sau moderne, celebritățile au făcut senzație la Ambasad’Or Events, locație care a devenit neîncăpătoare invitaților de primă mână numeroși.   

Într-o atmosferă de înaltă clasă, în care s-au evidențiat eleganța și distincția invitaților, au fost decernate premiile Galei Performanței & Excelenței 2024. Aceste premii au fost atribuite personalităților din România care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite, obținând rezultate remarcabile în diverse domenii precum muzică, arte,  sport, design vestimentar, antreprenoriat, beauty, media, dar și în campanii sociale şi umanitare.

Mai multe pentru tine...

Unul dintre premiile de excelență a fost acordat celui mai performant președinte de federație sportivă din România. Acesta a fost adjudecat de Amatto Zaharia, cel care a fondat în 2009 Federația Română de Kempo, adusă tot de el la un nivel superior în sportul românesc.

„Anul trecut, am promis că în 2024 voi crește exponențial numărul de copii și tineri implicați în activitățile FR Kempo și iată că în prezent avem peste 10.000 de sportivi legitimați, în peste 220 de cluburi la nivel național, ceea ce înseamnă că acest sport este într-o continuă creștere în România. Chiar la ora asta, la care noi suntem aici, naționala României de Kempo se află în Kazahstan, unde după 4 zile de concurs a obținut deja 2 medalii de aur", a declarat acesta.

foto - PR



Recente pe Ok! Magazine

Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg