Viaţa bate filmul! Ce nu ştiai despre soţul şi fiul lui Carmen Tănase

13 martie, 2019
1 carmen tanase jpg jpeg

Celebra actriţă a povestit cu lacrimi în ochi despre cum şi-a cunoscut soţul, dar şi cum l-a pierdut, într-un mod cumplit.

În ciuda succesului de pe scena teatrului şi de pe micul ecran, Carmen Tănase a dus o viaţă discretă şi puţine lucruri se ştiu despre viaţa sa privată. 

Actriţa a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, cu 17 ani mai în vârstă, nepotul celebrului medic Constantin Ion Parhon.

"Ne-am cunoscut la Iaşi. Eram actriţă acolo şi el a venit cu un grup de critici să vadă o serie de spectacole. După un spectacol în care am jucat şi eu, s-a făcut o masă la sala de protocol şi eu m-am dus să vorbesc cu cineva care stătea lângă Victor. Şi, în clipa în care am ajuns lângă ei, el s-a ridicat în picioare şi s-a încheiat la haină. Şi asta mi-a atras atenţia, pentru că domni sunt destul de puţini între bărbaţi. Am zis: "Ooo!". Apoi, am stat de vorbă şi am văzut că avem foarte multe lucruri în comun şi că gândim de foarte multe ori la fel şi, uite-aşa, s-a legat. Şi ne-am căsătorit, la un moment dat, deşi i-am spus că nu vreau să mă căsătoresc. Şi aşa şi era, nu voiam să mă căsătoresc, pentru că nu înţelegeam ce aduce în plus o bucată de hârtie", a povestit actriţa pentru "Acces Direct".

Din păcate, anul 2000 avea să fie cel mai dureros, fiind anul despărţirii lor definitive, din cauza unui cancer pulmonar. Carmen Tănase avea atunci 39 de ani.

"Din secunda în care am aflat, am încercat să îi ţin speranţa trează. Tot timpul el a sperat, adică m-a crezut că va fi bine, că se va face bine. După ce a fost diagnosticat, mi-a spus: "Am stat", a intrat în cameră şi n-a mai ieşit câteva ore. Nu mai vreau să-mi aduc aminte, a fost ceva îngrozitor! Tot timpul aveam în spate o disperare că urmează ceva la care eu nu ştiu cum să reacţionez", a mai spus Carmen Tănase la Antena 1.

În urma acestui mariaj, a rămas un fiu, Tudor Parhon, care are acum 29 de ani şi este regizor în Olanda. Cum era de aşteptat, pentru lucrarea sa de licenţă a realizat un scurt metraj în care rolul principal a fost jucat chiar de mama sa.

“Relaţia noastră este... la telefon. El este la Amsterdam, dar vorbim în fiecare zi, de câteva ori. Suntem foarte buni prieteni şi ne sfătuim unul pe celălalt şi mai ales profesional, el lucrează în acelaşi domeniu. Suntem pe aceeaşi lungime de undă“, spunea Carmen Tanase.Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg