Viaţa bate filmul! Ce nu ştiai despre soţul şi fiul lui Carmen Tănase

13 martie, 2019
1 carmen tanase jpg jpeg

Celebra actriţă a povestit cu lacrimi în ochi despre cum şi-a cunoscut soţul, dar şi cum l-a pierdut, într-un mod cumplit.

În ciuda succesului de pe scena teatrului şi de pe micul ecran, Carmen Tănase a dus o viaţă discretă şi puţine lucruri se ştiu despre viaţa sa privată. 

Actriţa a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, cu 17 ani mai în vârstă, nepotul celebrului medic Constantin Ion Parhon.

"Ne-am cunoscut la Iaşi. Eram actriţă acolo şi el a venit cu un grup de critici să vadă o serie de spectacole. După un spectacol în care am jucat şi eu, s-a făcut o masă la sala de protocol şi eu m-am dus să vorbesc cu cineva care stătea lângă Victor. Şi, în clipa în care am ajuns lângă ei, el s-a ridicat în picioare şi s-a încheiat la haină. Şi asta mi-a atras atenţia, pentru că domni sunt destul de puţini între bărbaţi. Am zis: "Ooo!". Apoi, am stat de vorbă şi am văzut că avem foarte multe lucruri în comun şi că gândim de foarte multe ori la fel şi, uite-aşa, s-a legat. Şi ne-am căsătorit, la un moment dat, deşi i-am spus că nu vreau să mă căsătoresc. Şi aşa şi era, nu voiam să mă căsătoresc, pentru că nu înţelegeam ce aduce în plus o bucată de hârtie", a povestit actriţa pentru "Acces Direct".

Din păcate, anul 2000 avea să fie cel mai dureros, fiind anul despărţirii lor definitive, din cauza unui cancer pulmonar. Carmen Tănase avea atunci 39 de ani.

"Din secunda în care am aflat, am încercat să îi ţin speranţa trează. Tot timpul el a sperat, adică m-a crezut că va fi bine, că se va face bine. După ce a fost diagnosticat, mi-a spus: "Am stat", a intrat în cameră şi n-a mai ieşit câteva ore. Nu mai vreau să-mi aduc aminte, a fost ceva îngrozitor! Tot timpul aveam în spate o disperare că urmează ceva la care eu nu ştiu cum să reacţionez", a mai spus Carmen Tănase la Antena 1.

În urma acestui mariaj, a rămas un fiu, Tudor Parhon, care are acum 29 de ani şi este regizor în Olanda. Cum era de aşteptat, pentru lucrarea sa de licenţă a realizat un scurt metraj în care rolul principal a fost jucat chiar de mama sa.

“Relaţia noastră este... la telefon. El este la Amsterdam, dar vorbim în fiecare zi, de câteva ori. Suntem foarte buni prieteni şi ne sfătuim unul pe celălalt şi mai ales profesional, el lucrează în acelaşi domeniu. Suntem pe aceeaşi lungime de undă“, spunea Carmen Tanase.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg