Viaţa secretă a copiilor lui Michael Jackson

21 iunie, 2010

Cu doar câteva zile înainte de comemorarea unui an de la moartea megastarului şi chiar de „Ziua tatălui” (a treia duminică din iunie, sărbătoare populară în America) Katherine Jackson a dezvăluit într-un interviu rar detalii despre nepoţii săi, Prince (13), Paris (12) şi Blanket (8). Mama Regelui Pop a fost surprinzător de sinceră, recunoscând că cei trei copii duc o viaţă izolată: nu au prieteni şi încă nu merg la şcoală. „Toţi studiază acasă, dar asta se va schimba din septembrie, când vor fi înscrişi la un colegiu privat. Îi au în schimb tot timpul în jurul lor pe verii, mătuşile şi unchii lor, ceea ce i-a ajutat enorm”, a declarat Katherine. Cea mai afectată de pierderea tatălui pare să fie Paris. „Am vrut să-i decorez camera cu tablouri cu flori sau cu balerine, aşa cum m-aş fi aşteptat să-i placă unei fete. Dar ea a scos atunci dintr-un dulap şapte sau opt poze cu Michael şi mi-a spus: «Nu, în camera mea vreau tablouri cu tati».

Cu doar câteva zile înainte de comemorarea unui an de la moartea megastarului şi chiar de „Ziua tatălui” (a treia duminică din iunie, sărbătoare populară în America) Katherine Jackson a dezvăluit într-un interviu rar detalii despre nepoţii săi, Prince (13), Paris (12) şi Blanket (8).

Mama Regelui Pop a fost surprinzător de sinceră, recunoscând că cei trei copii duc o viaţă izolată: nu au prieteni şi încă nu merg la şcoală. „Toţi studiază acasă, dar asta se va schimba din septembrie, când vor fi înscrişi la un colegiu privat. Îi au în schimb tot timpul în jurul lor pe verii, mătuşile şi unchii lor, ceea ce i-a ajutat enorm”, a declarat Katherine.

„Am vrut să-i decorez camera cu tablouri cu flori sau cu balerine, aşa cum m-aş fi aşteptat să-i placă unei fete. Dar ea a scos atunci dintr-un dulap şapte sau opt poze cu Michael şi mi-a spus: «Nu, în camera mea vreau tablouri cu tati». Adoarme privindu-l şi se trezeşte la fel. Mi-a spus: «Vreau să-l pot vedea tot timpul». În Paris recunosc talentul lui Michael. Excelează în tot ce face. Cântă la pian şi vrea să se facă actriţă”, povesteşte Katherine în interviul publicat ieri de ziarul britanic

.

să devină cameraman sau producător de filme şi are aceeaşi dedicaţie pentru pasiunea sa ca tatăl lui, iar Blanket (Prince Michael Jackson II) este cel mai jucăuş dintre ei. Cei doi fraţi vorbesc adesea despre cât şi-ar dori ca tatăl lor să fie mândru de ei.

Şi toţi s-au luptat zilnic să treacă peste uriaşa pierdere care ne-a lovit familia”, spune Katherine, care a încearcat să le facă nepoţilor un program cât mai organizat. Cei trei au o oră fixă la care merg la culcare, iar în timpul zilei, pe lângă orele private de studiu, fac karate şi înot. Şi, bineînţeles, ascultă zilnic melodiile lui Michael. Prince, Paris şi Blanket trăiesc alături de bunica lor în casa care i-a aparţinut megastarului, din Encino, Los Angeles.

Acest interviu este legat şi de cartea pe care mama lui Michael tocmai a lansat-o, un volum în care ea împărtăşeşte lumii amintirile despre fiul său şi poze din albumul de familie. „Îmi amintesc când mi-a adus câteva cadouri: un ceas, un colier şi un inel. Nu voi uita niciodată felul în care zâmbea, aşteptând să deschid fiecare cadou în parte. Era atât de generos. Vreau ca întreaga lume să-l cunoască pe Michael Jackson aşa cum era el cu adevărat – o persoană atât de iubitoare.”

Foto: EPA



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg