VIDEO Vin Diesel dansează pentru fani, pe muzică de fete

29 ianuarie, 2014

Interpretarea senzuală a lui Beyonce cu soţul său, Jay-Z, l-a inspirat din plin pe actorul din celebra serie Fast and Furious, care s-a filmat timp de 7 minute, dansând pe melodia celor doi artişti, Drunk In Love, dar şi pe

Interpretarea senzuală a lui Beyonce cu soţul său, Jay-Z, l-a inspirat din plin pe actorul din celebra serie Fast and Furious, care s-a filmat timp de 7 minute, dansând pe melodia celor doi artişti, Drunk In Love, dar şi pe melodia lui Katy Perry, Dark Horse. Desigur, videoclipul a fost însoţit de un mesaj dedicat fanilor.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Cele 63 de milioane de fani de pe Facebook au avut ocazia de a-l vedea pe Vin Diesel dansând în maiou şi pantaloni largi, army, în stilul lui caracteristic, cu muşchii la vedere. „Ştiţi prea bine că iubesc muzica…“, şi-a început el prezentarea video, demonstrând pe parcurs că nu are nicio problemă cu a dansa în casă, în faţa webcamului. În orice caz, starul de 46 de ani are mişcări bune, după cum vedem, dar şi foarte amuzante: ce bărbat cu un fizic atât de impresionant dansează pe melodii de fete?

Însă Vin nu are prejudecăţi. Cu atât mai mult cu cât se bucură astfel să anunţe că filmullui recent, Riddick, are un mare succes. „Băieţi, sunt emoţionat şi sunt fericit. Cei de la Universal tocmai ce m-au sunat să îmi spună că filmul este numărul unu în topurile de dvd-uri. E o victorie pentru noi toţi. Chiar vreau să vă mulţumesc foarte mult“, a mărturisit actorul. Şi desigur, se pare că urmează o continuare! A filmului, desigur, dar cu siguranţă şi Vin va dori să-şi mai arate mişcările de dans. Până la urmă, nu e prima oară când se filmează astfel: în septembrie, un prieten de-ai lui a postat un video cu actorul cântând melodia Rihannei, Stay.

FOTO FACEBOOK