Visul neîndeplinit al Simonei Halep! E legat de viaţa personală

6 martie, 2020
5 simona halep si iubitul jpg jpeg

Simona Halep are o carieră de invidiat în tenis! Campioana noastră excelează din punct de vedere profesional. Acum a dezvăluit ce îi lipseşte în viaţa personală! Speră să i se îndeplinească visul curând!

O vedem la toate turneele de tenis internaţionale, o vedem pe podium, cu trofeul în mână, e mereu o învingătoare! Simona Halep a reuşit performanţa, numărul 1 în tenis la nivel internaţional. Din punct de vedere profesional e împlinită, a muncit mult, iar acum a venit şi răsplata. E cunoscută în toate colţurile lumii, numele ei e pe buzele străinilor! Acum, Simona Halep a dezvăluit care este visul ei neîndeplinit. 

Simona a afirmat că îşi doreşte să devină mamă şi să se căsătorească. „Legat de profesie, toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a spus Simona Halep, pentru tiebreak.ro.

De câteva luni de zile, Simona Halep trăieşte o poveste de iubire cu Toni Iuruc. Nu se ştie însă dacă acesta a şi cerut-o în căsătorie. 

Simona Halep se iubeşte cu Toni Iuruc. Cine e bărbatul care o face fericită

Chiar dacă numele lui Toni Iuruc este acum pe buzele tuturor fanilor Simonei Halep, puţini ştiu cine este cu adevărat bărbatul care i-a cucerit inima sportivei. Jurnaliştii de la Cancan afirmă că bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost căsătorit de două ori, ultimul mariaj ajungând la final cu puţin timp înainte ca Simona Halep să-i devină iubită lui Toni Iuruc.

Din câte se pare, el a fost într-o relaţie, timp de doi ani, cu o femeie pe nume Liana, care i-a devenit apoi soţie, dar de care a divorţat după 10 luni de mariaj. Familia bărbatului nu a fost deloc de acord cu mariajul, şi acesta putând fi un motiv de divorţ. Înainte de relaţia cu Liana, Toni Iuruc s-ar fi iubit cu un fotomodel celebru pe nume Alina, care i-a fost şi ea soţie, dar de care s-a despărţit din cauza stilului de viaţă al femeii.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique