Visul neîndeplinit al Simonei Halep! E legat de viaţa personală

6 martie, 2020
5 simona halep si iubitul jpg jpeg

Simona Halep are o carieră de invidiat în tenis! Campioana noastră excelează din punct de vedere profesional. Acum a dezvăluit ce îi lipseşte în viaţa personală! Speră să i se îndeplinească visul curând!

O vedem la toate turneele de tenis internaţionale, o vedem pe podium, cu trofeul în mână, e mereu o învingătoare! Simona Halep a reuşit performanţa, numărul 1 în tenis la nivel internaţional. Din punct de vedere profesional e împlinită, a muncit mult, iar acum a venit şi răsplata. E cunoscută în toate colţurile lumii, numele ei e pe buzele străinilor! Acum, Simona Halep a dezvăluit care este visul ei neîndeplinit. 

Simona a afirmat că îşi doreşte să devină mamă şi să se căsătorească. „Legat de profesie, toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a spus Simona Halep, pentru tiebreak.ro.

De câteva luni de zile, Simona Halep trăieşte o poveste de iubire cu Toni Iuruc. Nu se ştie însă dacă acesta a şi cerut-o în căsătorie. 

Simona Halep se iubeşte cu Toni Iuruc. Cine e bărbatul care o face fericită

Chiar dacă numele lui Toni Iuruc este acum pe buzele tuturor fanilor Simonei Halep, puţini ştiu cine este cu adevărat bărbatul care i-a cucerit inima sportivei. Jurnaliştii de la Cancan afirmă că bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost căsătorit de două ori, ultimul mariaj ajungând la final cu puţin timp înainte ca Simona Halep să-i devină iubită lui Toni Iuruc.

Din câte se pare, el a fost într-o relaţie, timp de doi ani, cu o femeie pe nume Liana, care i-a devenit apoi soţie, dar de care a divorţat după 10 luni de mariaj. Familia bărbatului nu a fost deloc de acord cu mariajul, şi acesta putând fi un motiv de divorţ. Înainte de relaţia cu Liana, Toni Iuruc s-ar fi iubit cu un fotomodel celebru pe nume Alina, care i-a fost şi ea soţie, dar de care s-a despărţit din cauza stilului de viaţă al femeii.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg