Will Smith se amuză amintindu-și cum l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri

27 februarie, 2023

Will Smith, haz de necaz în apropierea Oscarurilor. Artistul reamintește amuzat scena când l-a plesnit pe Chris Rock.

Will Smith, Getty (2) jpg

A pierdut multe în viață, dar umorul e tot acolo. Inconfundabilul Will Smith face haz de necaz în apropierea Premiilor Oscar.

Obiceiurile vechi mor greu. Este actor de comedie până în măduva oaselor și pare că și-a revenit după incidentul înfiorător de la Oscarurile de anul trecut. În plus, este atât de simpatic, încât greu se poate cineva supăra pe el.

Will Smith, Getty (1) jpg

A fost la un pas să rămână fără Oscarul câștigat anul trecut. A fost eliminat din Academie și judecat aspru pentru gestul său grosolan, de a-și pălmui colegul și prietenul la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2022. Și ce ironie, fix atunci când a câștigat un Oscar, primul din cariera sa. A umbrit bucuria evenimentului cu un gest violent care l-a scos din circuit. Acum, după multe ședințe de psihoterapie, managementul furiei și meditații în India, Will Smith revine în social media și face o glumă. Ba chiar râde de incidentul însuși, de situația pe care el a creat-o.

Este o parodie adorabilă, în stilul Will Smith consacrat. Cum și actorul s-a aliniat curentelor social media, și-a creat un cont de TikTok pe care este activ. Și așa s-a gândit să facă o glumă, pe această platformă. Practic a distribuit filmulețul unei domnișoare aparent evoluate spiritual, care își învață urmăritorii să fie atenți la răspunsurile obiectelor, sub pretextul că acestea îți pot răspunde dacă le întrebi: ”Tu ce părere ai despre mine”. Răspunsul ar veni la nivel subtil, în subconștient. Și spune domnișoara că poți întreba asta orice orice obiect. Chiar și banii pot fi întrebați! Will Smith cumpănește cu atenție la ce aude, după care ridică statueta de la Oscaruri și face o față adorabilă. Ce i-ar răspunde oare premiul Oscar?

Este puțin haz de necaz, având în vedere că Will Smith și-a pierdut dreptul de a se mai afla în sală în noaptea Oscarurilor, se va uita probabil la TV. Cert este că momentul său de anul trecut se încadrează în topul celor mai mari gafe făcute vreodată la Oscaruri și nu credem că va fi prea curând egalizat.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg