Paula Chirilă: "Michael Jackson era pistol cu apă"

11 iunie, 2020
1 paula jpg jpeg

Paula Chirilă crede că operaţiile estetice au ajuns să facă mai mult rău decât bine. Actriţa crede că multe dintre aceste intervenţii dau greş şi că Michael Jackson nu e cel mai rău caz.

“Sa stabilim de la inceput, eu sunt pro interventii estetice! Sunt pro! Sa faca toata lumea! Sa fie peste tot plin de femei frumoase si pline de incredere in propria persoana! Mi-am si facut cateva lucruri ajutatoare foarte subtile care sa nu-mi modifice fizionomia, sa seman in continuare cu versiunea mea cea tanara. Si-o sa mai fac daca o sa mai fie nevoie. Ici un cearcan estompat, un tratament pentru piele fresh, cine stie, poate peste cativa ani chiar si un botox daca o sa trec peste anumite blocaje personale.

Dar se pare ca am stat prea mult inchisa in casa si ca standardele de frumusete din “lumea buna” a capitalei s-au mai schimbat”, spune Paula.

Actriţa recunoaşte că rămâne de multe ori şocată atunci când deschide televizorul. “Azi la tv, am ramas efectiv blocata cu privirea pe niste fatuci mondene care abia puteau sa deschida gura din cauza buzoaielor imense si a fatetelor dentare! Bine, cu ocazia asta mi-am amintit sa schimb cauciucurile, e un caştig... Ca sa revin...Babaiatule, Michael Jackson era pistol cu apa! Mai scoteau asa, si un fel fâsâit pe nas ( operat si ala), de ziceai ca-i e stricata supapa... Bine, poate sunt eu prea dura sau invechita si nu mai stiu ce “se poarta”... Dar nu cred ca ele sunt vinovate ca-s asa desfigurate, ci cei care le fac toate interventiile alea”...Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate