Primele patru episoade din Dance Queen’s House - INNA: emoţie, momente speciale, distracţie şi multă muzică

16 decembrie, 2021
4 inna jpg jpeg

INNA a revenit cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House, spre bucuria fanilor, entuziasmaţi să pătrundă în universul artistei, dar şi încântaţi de albumul care se va lansa în urma sesiunilor muzicale din casă.

Artista a publicat deja patru din cele opt episoade din Dance Queen’s House pe canalul ei de YouTube. Dacă în primul episod, INNA îşi face intrarea în casă cu elicopterul şi anunţă că cea mai bună prietenă a ei, Anca, va fi mamă, în cel de-al doilea episod, aceasta o anunţă pe artistă că va fi naşa copilului. De asemenea, dacă în primul sezon, INNA a surprins-o pe Anca şi i-a făcut cadou maşina visurilor ei, acum, surpriza a fost că i-a umplut maşina de dulciuri. INNEI şi echipei de producători şi songwriteri li s-au alăturat Moa Lisa şi Gustav Nystrom, doi songwriteri din Suedia. Şi în cel de-al doilea episod, fanii pot asculta o parte a unei piese care se va regăsi pe albumul pe care artista îl va lansa în perioada următoare.

În următorul episod, sesiunea muzicală se mută la piscină, la soare, în curtea casei. Nu au lipsit nici de aici buna dispoziţie şi distracţia şi multă muzică. INNA decide ca pe lângă piese, să facă şi plăcintă, doar că o uită în cuptor, aşa că apelează la ajutorul unui specialist - mama ei. Urmează şi o sesiune de întrebări adresate de fani pe Instagram de la cele mai amuzante ”ce faci dacă ai nevoie la toaletă în timpul unui concert?” la ”ce ai alege între a fi invizibilă şi a putea să zbori?”, dar şi dacă urmează o colaborare cu Cardi B (pentru că cele două artiste se urmăresc pe Instagram) la care INNA răspunde în cadrul unui episod.

În cel de-al patrulea episod, INNA şi toţi cei din casă se relaxează şi elimină stresul distrugând tot felul de obiecte pe terenul de tenis al casei. După multă muzică şi proces creativ, artista se bucură de o întâlnire frumoasă cu trupa ei, muzicienii declarând cât este de prietenoasă şi apropiată de ei şi ce momente de neuitat trăiesc împreună în turneu. Dance Queen’s House este o sesiune muzicală care a durat 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători şi songwriteri de la Global Records, dar şi din Suedia şi a compus mai multe piese. Întreaga experienţă a fost filmată, iar fanii INNEI se vor putea bucura de opt episoade savuroase care vor fi lansate o dată la două zile pe canalul de YouTube al artistei şi care includ experienţe inedite, invitaţi speciali, momente emoţionante şi multă distracţie.

Cele opt episoade sunt conturate în jurul unor provocări pe care INNA le-a primit de la echipa ei şi vor avea subtitrări în spaniolă şi engleză pentru a putea fi accesibile fanilor INNEI din întreaga lume. Piesele obţinute în cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, aşa cum s-a întâmplat şi sezonul trecut când fanii s-au putut bucura de ”Heartbreaker”. Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile ”Flashbacks” şi ”Maza”. Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg