Războiul Israel-Hamas face victime în showbiz: vedetă amenințată pentru că și-a sprijinit țara de origine

18 octombrie, 2023

Supermodelul american și familia sa primesc „amenințări cu moartea” după ce și-au exprimat sprijinul pentru Palestina.

Pe jumătate palestiniană, Gigi Hadid și-a exprimat cât se poate de clar susținerea pentru acest stat pe rețelele de socializare, pe fondul conflictului israeliano-palestinian care face din ce în ce mai multe victime.

Gigi Hadid, Getty jpg

Gigi - al cărei tată este mogulul imobiliar Mohamed Hadid, de origine palestiniană - a fost criticată chiar și de către guvernul israelian pentru postările sale în sprijinul poporului palestinian.

Ei bine, presa americană susține acum că Gigi și familia ei au primit amenințări cu moartea din cauza sprijinului lor pentru Palestina și au fost forțați să ia măsuri. Gigi, sora ei, Bella Hadid, la rândul ei supermodel, fratele Anwar și părinții Yolanda și Mohamed au fost nevoiți să-și schimbe numerele de telefon pe fondul amenințărilor primite, susține TMZ.

Surse apropiate familiei Hadid au declarat publicației că aceștia au primit amenințări oribile prin e-mail, pe rețelele sociale și chiar și pe telefoanele lor, după ce numerele lor au fost divulgate online.

Mai mult, dezvoltatorul imobiliar Mohamed se gândește să contacteze FBI din cauza valului de amenințări cu moartea primite.

Gigi și-a exprimat sprijinul pentru poporul palestinian weekendul trecut, postând un mesaj pe Instagram Stories despre conflictul din Gaza.

„Nu există nimic evreu în ceea ce privește tratamentul palestinienilor de către guvernul israelian. Condamnarea guvernului israelian nu este un lucru antisemit și sprijinirea palestinienilor nu înseamnă sprijinirea Hamas", a scris Gigi.

Imediat, guvernul israelian a replicat cu un răspuns la comentariul lui Gigi: „Nu este nimic curajos în masacrul israelienilor de către Hamas. Condamnarea Hamas pentru ceea ce este (ISIS) nu este anti-Palestina și sprijinirea israelienilor în lupta lor împotriva teroriștilor barbari este ceea ce trebuie făcut".

„Ai dormit bine săptămâna trecută? Sau te simți bine că închizi ochii când bebelușii evrei sunt măcelăriți în casele lor? Tăcerea ta a fost foarte clară cu privire la cei pe care-i susții. Te vedem", a fost un alt mesaj primit ca replică de către Gigi Hadid.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg