Reacţia Ozanei Barabancea după ce a fost criticată de fani că îşi editează prea mult pozele: "Îmi permit să pun ce fotografii vreau"

13 august, 2020
10 ozana barabancea criticata de fani jpg jpeg

După ce a fost infectată cu coronavirus, Ozana Barabancea a intrat din nou în vizorul fanilor. Aceştia spun că îşi editează prea mult pozele! Artista nu s-a abţinut şi imediat a reacţionat în mediul online, spune că multe femei şi-ar dori să fie în pielea ei măcar pentru o zi!

Imediat după ce a fost externată din spital, după ce s-a vindecat de coronavirus, Ozana Barabancea a plecat într-o vacanţă prin România. S-a relaxat, s-a bucurat de frumuseţile naturii. Ea nu a stat şi nu stă departe de reţelele de socializare. Este foarte activă pe Facebook şi pe Instagram, acolo îşi ţine fanii la curent cu tot ce face. Iată că acum, ea a postat mai multe imagini cu ea, iar fanii au reacţionat acid. I-au spus că îşi editează prea mult pozele, foloseşte prea multe filtre, prea multe ajustări care nu îşi au rostul:

"Doamna Barabancea, sunt un om căruia nu-i place să îşi dea cu părerea, însă trebuie să vă spun că unele poze, şi cea la care comentez acum, sunt destul de prost editate. Nu ai cum să fi atât de slabă şi cu mâinile atât de groase. 😉 Nu o luaţi personal, am vrut doar să va spun adevărul. (...) Îmi pare rău, dar poza este nereuşită (mâinile şi picioarele sunt prea groase în comparaţie cu talia) (...) Dvs sunteţi oricum o frumoasă....nu cred că aveţi nevoie de trucaj!😘 (...) Ce s-a întâmplat cu faţa ta? De ce îţi editezi atât de mult pozele? (...) Mai uşor cu faceapp-ul. Dumnezeu ne-a creat după chipul şi asemănarea Lui, deci zic să te iubeşti şi să te arăţi exact aşa cum eşti tu pentru că eşti FRUMOASĂ fără faceapp", au scris câţiva dintre urmăritorii vedetei în mediul online.

6 ozana barabancea criticata 4 jpg jpeg

Văzând toate aceste comentarii, Ozana Barabancea a reacţionat pe Facebook: 

"Bună dimineaţa, amabililor, inteligenţilor, înţelepţilor, imaturilor, naturalilor, neprihăniţilor, pioşilor ! Semnez Eu , păcătoasa, editată, artificială, obraznică ! Ce bine că SUNT! Lăsăţi mesajele de “lupi moralişti şi sfătoşii satului” !

Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Şi îmi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe şi-ar dori să fie măcar o zi din viaţă Ozana Barabancea. Redirecţionaţi-vă atenţia pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputinţa unora! Să nu mă deochi !🤣 Amabilitatea adevărată trebuie să fie, în primul rând, o chestiune de caracter şi apoi de educaţie.", a transmis ea.

Ulterior, artista a mai completat:  "Doamne, că tare desteaptă si frumoasă mai sunt! Am un singur defect: nu sunt perfectă, sunt doar genială si modestă"

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg