Reacţie furibundă a Kristin Davis după ce a primit critici despre cum arată la 56 de ani: ”Să vă duceţi naibii! Jucaţi voi, faceţi voi mai bine!”

1 martie, 2022
1 profimedia 0622560951 jpg jpeg

Kristin Davis a revenit în atenţia publicului după apariţia seriei ”And just like that”, continuarea producţiei de succes ”Sex and the city”.

E adevărat, actriţele nu mai sunt tinerelele de acum 20 de ani, iar acest lucru le-a adus în egală măsură felicitări, dar şi critici. Deşi mulţi spuneau că ”Totul despre sex” îşi atinsese limitele, se pare că alinierea la prezent a fost binevenită. Şi dacă acum 20 de ani fetele şocau prin discuţii libere legate de aventuri de o noapte, în această serie s-au găsit subiecte mult mai actuale, cum ar fi sexul cu parteneri de acelaşi sex, persoanele non-binare sau tulburări legate de identitatea de gen. Mulţi au blamat panta aceasta pe care a alunecat serialul, însă actriţele susţin că e bine, că e actual şi că au fost mereu deschizătoare de drumuri.

Kristin Davis a avut câteva conflicte în mediul online cu urmăritorii săi, care i-au reproşat lucruri legate de aspectul său fizic. Şi să ne înţelegem, interpreta lui Charlotte chiar arată superb la cei 56 de ani ai săi. Poate că intimidează, căci femeile mature şi sexy au acest ”păcat”.

Davis a mărturisit în cadrul unui interviu pentru The Times UK că a primit critici după apariţia sa în noul serial. Mai ales, a spus actriţa, că era o întrecere între fotografi în a le surprinde în cele mai nefavorabile ipostaze.

”Toată lumea are ceva de comentat. Că ai faţa cumva, că ce ţi-ai făcut la păr, de ce te-ai vopsit, de ce nu te-ai vopsit etc.” Actriţa îi numeşte troli pe aceşti veşnic nemulţumiţi critici şi a mărturisit că a plecat din online pentru a-şi limpezi creierul de haters.

”Problema cu social media e că habar nu ai despre ce e vorba. Ce face un om, cât munceşte. Nu ştii nimic despre el, dar comentezi. Asta mă înfurie.”, a mărturisit degajată Davis. Tot ea a spus că inclusiv în ”Sex and the city” primea comentarii legate de silueta sa clepsidră. Recunoaşte că pe atunci era deranjată de critici. Însă mesajul ei e mai clar acum pentru cei ce-i numeşte troli: ”Să vă duceţi naibii! Jucaţi voi, faceţi voi mai bine! Chiar, ce faceţi voi, de fapt?”, se întreabă Kristin Davis.

Pe lângă nemulţumirile enumerate, Davis spune că odată cu vârsta, nu mai primeşti scenarii bune. Nu doar Davis simte ceva presiuni în industrie legate de judecata oamenilor odată ce ai trecut de 40 de ani. Şi Sarah Jessica Parker, într-un interviu recent în Vogue, a spus că actriţele din Sex and the city au primit numeroase critici, critici care nu s-ar ivi dacă în distribuţie ar fi fost vorba de bărbaţi, nu de femei, a constatat, cu tristeţe, interpreta celebrei Carrie Bradshaw.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg