Sharon Osbourne, soţia lui Ozzy Osbourne, confirmată cu Covid-19

15 decembrie, 2020
3 sharon osburne coronavirus 2 jpg jpeg

Şi ea a fost testată pozitiv cu noul virus! Are 68 de ani!

Sharon Osbourne, soţia şi managerul lui Ozzy Osbourne, prezentatoare a emisiunii „The Talk”, a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus. Mai mult decât atât, aceasta a avut nevoie de ajutorul medicilor, a fost internată în spital. 

Pe Twitter a dezvăluit că este infectată cu coronavirus: "Am vrut să împărtăşesc că testul meu pentru Covid-19 a fost pozitiv. După o scurtă internare, mă recuperez acum într-un loc departe de Ozzy (care a avut rezultat negativ) în timp ce «The Talk» este în pauză. Vă rog să rămâneţi în siguranţă şi sănătoşi", a transmis aceasta. 

I wanted to share I’ve tested positive for Covid 19. After a brief hospitalization, I’m now recuperating at a location away from Ozzy (who has tested negative) while “The Talk” is on scheduled hiatus. Everyone please stay safe and healthy. — Sharon Osbourne (@MrsSOsbourne) December 15, 2020

I wanted to share I’ve tested positive for Covid 19. After a brief hospitalization, I’m now recuperating at a location away from Ozzy (who has tested negative) while “The Talk” is on scheduled hiatus. Everyone please stay safe and healthy.

2 sharon osburne coronavirus 1 jpg jpeg

Ozzy Osbourne, mărturisiri şocante: "Am încercat să-mi omor soţia! Luasem decizia că Sharon trebuie să moară!"

În 38 de ani de mariaj, au trecut de la agonie la extaz de mai multe ori, depăşind probleme de sănătate grave, dar şi crunte războaie cu alcoolul şi drogurile. Câţi ştiu sau îşi aminntesc, însă, că tentiva de omor s-a numărat printre ele?! Puţini au aflat despre cel mai întunecat episod din mariajul rockerului Ozzy Osbourne cu Sharon.

Şi nimeni nu a auzit până acum chiar propriile lor mărturisiri pe marginea acestui subiect dureros. Sharon şi Ozzy au vorbit, însă, deschis despre asta în noul documentar Biography: Nine Lives of Ozzy Osbourne, lansat în urmă cu două zile. "N-a fost chiar una dintre cele mai mari realizări ale mele", a încercat Ozzy să fie ironic. "Culmea este că în acele momente mă simţeam mai calm decât fusesem vreodată în viaţa mea. Eram liniştit, apoi tot ce-mi amintesc este că m-am trezit în închisoarea Amersham şi l-am întrebat pe un poliţist: De ce sunt aici? John Michael Osbourne, ai fost arestat pentru tentativă de omor, mi-a răspuns", povesteşte solistul de 71 de ani al formaţiei Black Sabbath.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg