Simona Halep duce dorul vacanţelor cu iubitul. Ipostază emoţionantă alături de Toni Iuruc

9 aprilie, 2020
5 simona halep si iubitul 5 jpg jpeg

Simona Halep a ascultat sfaturile autorităţilor şi se află şi ea în izolare, ba la Constanţa, ba la Bucureşti. Duce dorul unui joc profesionist de tenis, dar şi al unei vacanţe de vis alături de iubit. 

În această perioadă, tot timpul ei l-a dedicat celor dragi. De mult timp, Simona Halep nu a mai petrecut aşa de mult timp alături de familie, de părinţii ei, de nepoţica pe care o iubeşte aşa de tare. Mulţi ani la rând s-a concentrat asupra jocului ei de pe terenul de tenis, asupra turneelor din diferitele ţări. Acum, campioana noastră a luat o pauză din cauza coronavirusului. Avea jocuri importante la care era înscrisă, dar toate au fost fie anulate, fie amânate. 

Simona Halep a făcut însă o dezvăluire neaşteptată chiar în faţa fanilor. Se pare că ea duce dorul vacanţelor cu iubitul. A postat o fotografie alături de Toni Iuruc, de la malul mării. Sunt îmbrăţisaţi şi aşa de îndrăgostiţi!

„Amintiri din perioada în care puteam călători în locuri minunate. Lumea se va redeschide în curând. Rămâneţi optimişti”, a transmis Simona Halep.

Cu toate acestea, Simona Halep mai aşteaptă, ştie că va veni o vreme când vom putea călători din nou. Ea i-a îndemnat pe toţi să rămână în case în continuare: „Este o perioadă grea pentru toată lumea. Dar dacă staţi acasă, dacă rămâneţi puternici, totul va fi bine. De-abia aştept să călătoresc din nou, de-abia aştept să joc tenis din nou şi de-abia aştept să vă văd. Toate cele bune, rămâneţi în siguranţă şi bucuraţi-vă de timpul petrecut acasă”.

Simona Halep îşi doreşte să devină mamă

Simona a afirmat că îşi doreşte să devină mamă şi să se căsătorească. „Legat de profesie, toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a spus Simona Halep, pentru tiebreak.ro.

De câteva luni de zile, Simona Halep trăieşte o poveste de iubire cu Toni Iuruc. Nu se ştie însă dacă acesta a şi cerut-o în căsătorie. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu