VIDEO Cum arată fiica Oliviei Newton-John după numeroase intervenţii chirurgicale şi exces de droguri

15 ianuarie, 2020
1 lattanzi 2 jpg jpeg

Chloe Rose Lattanzi este unica fiică a Oliviei, rodul căsniciei ei cu actorul Matt Lattanzi, de care s-a îndrăgostit pe când filma "Xanadu"

Din păcate, Olivia a divorţat de Matt în 1995, dar este foarte apropiată de fiica ei de 33 de ani, care i-a moştenit întru totul talentul la dans. Dovadă este că aceasta participă la emisiunea Dancing with the stars, de pe Channel Ten. "Când dansez mă simt cel mai bine. Dansul scoate toate măştile oamenilor,  îmi umple inima de pasiune şi este ca o terapie ", spune Chloe. Totodată, Chloe are o cauză puternică pentru care se alătură show-ului Dancing with the stars. "Mama a fost o eroină în aceşti ultimi ani în lupta ei cu cancerul, iar eu dansez pentru ea, ca să-i arăt cât de departe am ajuns noi două, mamă şi fiică", a declarat Chloe, pe care o vezi în filmuleţul de mai jos încălzindu-se pentru o sesiune de dans.

        View this post on Instagram                   Don’t forget to sttrreeeetttccch. And sparkle while you do it🤪 @channel10au #dwtsau @dancingon10 A post shared by Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial) on Jan 14, 2020 at 7:32pm PST

View this post on Instagram

Don’t forget to sttrreeeetttccch. And sparkle while you do it🤪 @channel10au #dwtsau @dancingon10

A post shared by Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial) on

Totuşi, viaţa lui Chloe nu a fost una lipsită de controverse. Şi este cât se poate de limpede că divorţul părinţilor ei pe când ea avea doar 9 ani a afectat-o profund. Foarte devreme, încă de la 18 ani, Chloe a recurs la numeroase operaţii estetice, în valoare de 500.000 de dolari, pentru care a fost foarte criticată. Mai mult, în 2013 a fost tratată pentru dependenţa ei de alcool şi cocaină. Iar în 2017, s-a mutat cu logodnicul ei, James Driskil (foto jos), în Portland, Oregon, pentru a începe un business cu... marijuana. Dar Chloe vrea să demonstreze acum că a depăşit perioada neagră cu toate problemele ei şi că este în cea mai bună formă din viaţa ei. A cochetat şi cu câteva roluri în filme de televiziune. Şi este gata să fie o aprigă concurentă în concursul Dancing with the stars.

lattanzi 1 jpg jpeg
lattanzi 3 jpg jpeg
lattanzi 4 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg