Will Smith: ”Am plâns isteric după ce am realizat că m-am căsătorit cu femeia nepotrivită”

26 octombrie, 2018
1 jada pinkett smith l and will smith gettyimages 2271111 jpg jpeg

Cu Jada Pinkett-Smith e căsătorit din 1997 şi spune că ea e femeia visurilor sale. Asta deşi a cunoscut-o pe când era căsătorit cu o altă femeie, cu care avea un copil.

Invitat în emisiunea celei de-a doua soţii, starul hollywoodian Will Smith a povestit cum a decurs căsnicia cu prima lui soţie, actriţa Sheree Zampino, dar şi despre momentul în care a realizat că nu e femeia potrivită pentru el.

Actorul de 50 de ani a mărturisit că imediat după ce s-a căsătorit a ”plâns isteric” în baia restaurantului unde avea loc recepţia, realizând că s-a căsătorit cu femeia nepotrivită. ”A fost unul dintre cele mai stranii sentimente pe care le-am avut. Eram la The Palm (NYC) şi-mi amintesc că m-am ridicat de la masă şi am realizat că nu eram cu persoana alături de care trebuie să fiu”, îşi aminteşte Will Smith.

image

Continuând, Will spune că acel moment a fost şi cel în care a realizat că Jada e cea cu care voia să se căsătorească deja. ”M-am dus la baie şi am izbucnic în lacrimi. Plângeam isteric şi râdeam totodată. Ştiam că Jada e femeia cu care trebuia să fiu şi că nu o să divorţez niciodată (n.r. de Sheree). Când am văzut-o (n.r. pe Jada) am ştiut că e din altă lume, că e ceva cu energiile noastre care ar putea să devină magic”, punctează actorul. Privitor la toate aceste declaraţii, Jada a ţinut să menţioneze că ea şi Will Smith nu au avut o aventură în timp ce era căsătorit cu Sheree, în ciuda sentimentelor dintre ei.

Amintim că Sheree a fost cea care i-a intentat divorţ lui Will Smith în 1995, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, realizând că acesta nu o s-o iubească niciodată ca pe Jada. Imediat după ce s-a pronunţat divorţul, Will a sunat-o pe care îi este şi astăzi aproape. ”Am ieşit din clădire (după ce a semnat actele) şi am sunat-o pe Jada. I-am spus <<Hei Jada, ce faci?>>, după care i-am spus direct <<Te vezi cu cineva în prezent?>>, ea a zis că nu, iar eu i-am spus <<Cool, de acum eşti cu mine>>. Jada şi Will s-au căsătorit în 1997. Cei doi au împreună doi copii: Jaden (20) şi Willow (17).



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg