Will Smith: ”Am plâns isteric după ce am realizat că m-am căsătorit cu femeia nepotrivită”

26 octombrie, 2018
1 jada pinkett smith l and will smith gettyimages 2271111 jpg jpeg

Cu Jada Pinkett-Smith e căsătorit din 1997 şi spune că ea e femeia visurilor sale. Asta deşi a cunoscut-o pe când era căsătorit cu o altă femeie, cu care avea un copil.

Invitat în emisiunea celei de-a doua soţii, starul hollywoodian Will Smith a povestit cum a decurs căsnicia cu prima lui soţie, actriţa Sheree Zampino, dar şi despre momentul în care a realizat că nu e femeia potrivită pentru el.

Actorul de 50 de ani a mărturisit că imediat după ce s-a căsătorit a ”plâns isteric” în baia restaurantului unde avea loc recepţia, realizând că s-a căsătorit cu femeia nepotrivită. ”A fost unul dintre cele mai stranii sentimente pe care le-am avut. Eram la The Palm (NYC) şi-mi amintesc că m-am ridicat de la masă şi am realizat că nu eram cu persoana alături de care trebuie să fiu”, îşi aminteşte Will Smith.

image

Continuând, Will spune că acel moment a fost şi cel în care a realizat că Jada e cea cu care voia să se căsătorească deja. ”M-am dus la baie şi am izbucnic în lacrimi. Plângeam isteric şi râdeam totodată. Ştiam că Jada e femeia cu care trebuia să fiu şi că nu o să divorţez niciodată (n.r. de Sheree). Când am văzut-o (n.r. pe Jada) am ştiut că e din altă lume, că e ceva cu energiile noastre care ar putea să devină magic”, punctează actorul. Privitor la toate aceste declaraţii, Jada a ţinut să menţioneze că ea şi Will Smith nu au avut o aventură în timp ce era căsătorit cu Sheree, în ciuda sentimentelor dintre ei.

Amintim că Sheree a fost cea care i-a intentat divorţ lui Will Smith în 1995, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, realizând că acesta nu o s-o iubească niciodată ca pe Jada. Imediat după ce s-a pronunţat divorţul, Will a sunat-o pe care îi este şi astăzi aproape. ”Am ieşit din clădire (după ce a semnat actele) şi am sunat-o pe Jada. I-am spus <<Hei Jada, ce faci?>>, după care i-am spus direct <<Te vezi cu cineva în prezent?>>, ea a zis că nu, iar eu i-am spus <<Cool, de acum eşti cu mine>>. Jada şi Will s-au căsătorit în 1997. Cei doi au împreună doi copii: Jaden (20) şi Willow (17).Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg