Vedete

Victor Ponta şi Daciana Sârbu, un an alături de micuţa Maria, fetiţa pe care au adoptat-o

Victor Ponta şi Daciana Sârbu, un an alături de micuţa Maria, fetiţa pe care au adoptat-o camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

A uimt atunci când a mărturisit că a adoptat o fetiţă, dar astăzi în familia Ponta-Daciana Sârbu fericirea este deplină. Maria s-a integrat rapid în poveste şi le umple sufletul de bucurie.

„Maria împlineşte un an alături de noi săptămâna viitoare. Şi toată familia consideră că am făcut cel mai bun lucru pe care puteam să-l facem vreodată”, a spus Victor Ponta la Antena3.

Procesul de adopţie a durat un an şi jumătate, iar fostul premier a înţeles atunci că legea trebuia schimbată. ”Tot timpul vorbeam cu o colegă deputat, care şi ea a adoptat, şi îi ziceam cum de nu am schimbat legea, cum de e aşa de întortocheată, pentru că, până la urmă, este interesul unui copil de a veni alături de familie. Nu am ştiut până m-am lovit că e atât de complicat”, a mai spus Victor Ponta.

Daciana Sârbu a anunţat anul trecut că familia s-a mărit.

„Cele mai mari daruri din viaţa noastră sunt oamenii. În mod miraculos şi neaşteptat, viaţa ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Şi bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile şi încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil", scria Daciana Sârbu pe o pagină de socializare.

 

Comentarii

Modifică Setările