Vedete

A copiat sau nu Kim Kardashian o idee mai veche? În ce ipostaze HOT îi fac reclamă Megan Fox şi Kourtney Kardashian

A copiat sau nu Kim Kardashian o idee mai veche? În ce ipostaze HOT îi fac reclamă Megan Fox şi Kourtney Kardashian camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Celebra Kim Kardashian este acuzată că a furat ideea unui reclame celebre şi a recreat-o. În ea apar Megan Fox şi Kourtney Kardashian, în ipostaze incendiare!

Despre ce este vorba? Ce este acuzată Kim Kardashian că a copiat şi de ce?

Pentru colecţia sa de lenjerie intimă SKIMS, Megan Fox şi Kourtney Kardashian au pozat extrem de sexy şi provocator, iar Kim este acuzată că a refăcut reclama în care apăreau mai demult Draya Michele and Tanaya Henry.

Draya Michele a repostat pe Instagram imaginile în care îi dădea cireşe modelului Tanaya Henry, într-un mod sexy, pe o canapea crem. Acelaşi lucru îl face şi Kourtney Kardashian cu Megan Fox în lenjeria brandului deţinut de Kim.

Kristen Noel Crawley este cea care a distribuit imaginea repostată de Michele şi a scris: ”Nu uitaţi, femeile de culoare dau tonul”.

Crawley a fost cândva una dintre apropiatele lui Kim şi chiar a apărut într-una dintre campaniile Skims din 2019.

Nu este prima dată când Kim Kardashian este acuzată de plagiat. A fost acuzată şi de un conflict legat de hainele de copii, când între starul din “Keeping Up With the Kardashians” şi designerii Rei Kawakubo and Demna Gvasalia au existat serioase disensiuni.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările