News

Actori români celebri în străinătate

Sunt acei actori talentaţi, care au încântat nume mari de la Hollywood cu interpretările lor din filme cu succes comercial. Şi mai sunt foste vedete autohtone, care au luat calea Oraşului Îngerilor în căutarea celebrităţii într-un domeniu nou pentru ele. Primii au fost, evident, cei câştigători. Actori români celebri în străinătate Marcel Iureş

Ajuns la 63 de ani, Marcel Iureş este unul dintre cei mai prolifici actori români, din punct de vedere al rolurilor cu greutate primite în producţii hollywoodiene de succes, precum Amen, Războiul lui Tom Hart, Misiune: Imposibilă, Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirului şi Pacificatorul.În plus, în 2006, actorul a dublat în limba română vocea lui Doc Hudson, în producţia animată de succes marca Pixar/Disney Maşini. În ceea ce priveşte activitatea din România, trebuie menţionat că, în 1995, Marcel Iureş a fondat Teatrul Act, primul teatru independent din ţară, al cărui preşedinte este în prezent.

Actori români celebri în străinătate

Maia Morgenstern

Maia Morgenstern, în vârstă de 53 de ani, este nu doar una dintre cele mai bune actriţe din România, ci şi o personalitate respectată la Hollywood, graţie rolurilor sale din filme de succes, cea mai cunoscută interpretare fiind cea a Fecioarei Maria în pelicula regizată de Mel Gibson, Patimile lui Iisus.

Actori români celebri în străinătate

Alexandra Maria Lara

Alexandra Maria Lara, în vârstă de 36 de ani, este o actriţă română stabilită în Germania, acolo unde s-a mutat cu familia pecând avea patru ani. Alexandra are mare succes în Germania, iar filmul în care a jucat în 2004, Ultimele zile ale lui Hitler, a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin, anul următor.

Actori români celebri în străinătate

Alexandra Dinu

În vârstă de 34 de ani, fost soţie a lui Adrian Mutu a vrut să demonstreze că poate mai mult decât să fie asociată cu fotbalistul nostru. Şi a încercat asta în Italia, acolo unde se bucură de un real succes, în special cu rolurile din producţiile romantice de televiziune. Mădălina Ghenea, fost iubită a lui Gerard Butler, vine şi ea tare din urmă, fiind distribuită deja în numeroase serii TV, dar şi în filme serioase precum „Dom Hemingway”, cu Jude Law în rol principal.

Cunoscute şi nu prea

Aceste foste manechine sau cântăreţe de la noi din ţară au luat şi ele calea străinătăţii, cu scopul de a-i da gata pe impresarii de film din L.A. Unele au reuşit într-o mică măsură, altele încă mai încearcă…

Catrinel Menghia, 29 de ani

Monica Bârlădeanu, 36 de ani

Maria Dinulescu, 34 de ani

Lili Sandu, 31 de ani

Comentarii

Articole asemănătoare

Recunoşti fosta vedetă TV din anii ’90?

News

Recunoşti fosta vedetă TV din anii ’90?

În 1992, această actriţă italiană ne încânta adolescenţa sau copilăria din postura de prezentatoare a unui show muzical pentru tineri. Acum în vârstă de 38 de ani, actriţa era, pe la mijlocul anilor ‘90, vedeta indiscutabilă a acestei celebre emisiuni, difuzată

News

Din culisele Vocea României! Cum se pregătesc Maria Hojda, Aliona Munteanu, Anda Dumitriu şi Tiberiu Albu de marea finală?

Vineri seară, vom cunoaşte a patra voce a României, după finala popularului concurs transmis pe PRO TV. În competiţie au mai rămas doar patru concurenţi, numai unul şi-unul. Maria Hojda, din echipa Loredanei, Aliona Munteanu

News

Cum a cântat fiul lui Mihai Pocorschi la Vocea României?

Tot mai multe cunoştinţe de vedete (iubite, fraţi, surori sau copii) îşi încearcă, zilele acestea, norocul la numeroasele concursuri de talente care au invadat micile ecrane. La Vocea României, bunăoară, dacă iubita blondă

News

Aşa tată, aşa fiu! Patrick Schwarzenegger îşi întrece părintele

În sensul că este varianta mai tânără şi chiar mai atrăgătoare a faimosului Terminator, care, să recunoaştem, nu arăta aşa bine în tinereţe. În vârstă de 21 de ani, Patrick Schwarzenegger este băiatul cel mare al lui Arnold şi-al fostei lui soţii, Maria Shriver.

News

FOTO 5 poze care ne arată că Maria Sharapova e cea mai sexy tenismenă

Are 27 de ani, este locul 6 în clasamentul mondial al tenisului feminin şi cea mai bine plătită sportivă din lume. Şi ar putea oricând să-şi schimbe cariera cu cea a unui supermodel sau a unei actriţe, având în vedere frumuseţea ei ieşită din comun.

News

FOTO Cine sunt cele mai nesuferite staruri de la Hollywood?

Sunt acele staruri care răcesc brusc atmosfera într-o încăpere, îi fac pe angajaţi să-şi smulgă părul şi pe colaboratori să-şi dea ochii peste cap. Sunt cei pentru care a fost inventat cuvântul „divă“, iar noi vi-i prezentăm fără poleială, cu adevărata lor faţă. Cea neplăcută.

Sosii de Hollywood. Ele seamănă izbitor cu divele de film

News

Sosii de Hollywood. Ele seamănă izbitor cu divele de film

Ca de fiecare dată, în centrul atenţiei petrecerii OK! Oscar Party de ieri seară au stat sosiile vedetelor de la Hollywood, şi anume acele românce anonime care seamănă atât de tare cu cele mai mari celebrităţi din lume.

7 zile până la Oscaruri: Cine sunt marii favoriţi

News

7 zile până la Oscaruri: Cine sunt marii favoriţi

Cu o săptămână înainte de cea mai aşteptată gală din lumea filmului, Premiile Oscar, la casele de pariuri activitatea este intensă, mulţi gambler-i încercând să câştige bani frumoşi de pe urma actorilor nominalizaţi.

Prin urmare, anumite filme şi anumiţi actori au deja cote foarte mari de câştigare a unei statuete. Să vedem cine sunt favoriţii!

News

Îl recunoaşteţi cu această barbă?

Sătul, probabil, de adoraţia puştilor fără minte, sex-simbolul britanicul a hotărât că este timpul pentru o schimbare de look, unul mai potrivit pentru un star care-şi doreşte şi alte roluri decât acelea de vampir sexy.