Vedete

Adam Demos face lumină. El a fost în celebra scenă de la duş din serialul ”Sex Life” sau au folosit o dublură?

Adam Demos face lumină. El a fost în celebra scenă de la duş din serialul ”Sex Life” sau au folosit o dublură? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Fanii serialului Netflix ”Sex Life” au avut o curiozitate, iar unul dintre personajele principale le-a satisfăcut-o. Toţi s-au întrebat dacă în scena duşului, chiar a fost Adam Demos sau au folosit o dublură.

Fiindcă ce s-a întâmplat acolo a fost într-adevăr un moment wow pentru toţi telespectatorii.

În timp ce personajul Brad face duş, se întoarce şi poate fi văzut în toată splendoarea. Iar ”splendoarea” era una de dimensiuni impresionante. Totul pentru a îi face parcă în ciudă actualului soţ al fostei iubite, care îl umărea, dornic să-i descopere imperfecţiuni.

Actorul australian în vârstă de 35 de ani a făcut mare vâlvă cu scena duşului. Aşadar, jurnaliştii l-au căutat şi l-au întrebat dacă a fost el sau nu. Este Adam Demos atât de dotat?

Actorul a mărturisit adevărul cotidianului Entertainment Weekly. La scena duşului, a fost Adam Demos într-adevăr. Nu a folosit dublură şi a explicat că el se simte foarte bine, nu are o problemă cu nuditatea şi de aceea a acceptat să apară gol în serialul de pe Netflix mega succes.

”Sigur că am fost în largul meu, odată ce citeşti scenariul de la început, ştii în ce te bagi, ce te aşteaptă. Desigur, orice te-ar face incomod se discută şi atunci se folosesc dubluri. Însă nu a fost cazul pentru mine”, a declarat Adam Demos.

Şi creatorul serialului, Stacy Rukeyser, a vorbit despre scenă şi a răspuns speculaţiilor.

”Nu s-a folosit dublură în celebra scenă de la duş”, a declarat Rukeyser pentru Collider.

Demos îl joacă pe Brad Simon, un mogul media care are o relaţie toridă cu Billie, Sarah Shahi.

Deşi relaţia lor se opreşte la un moment dat şi personajul feminin principal se căsătoreşte cu un bărbat ireproşabil, amintirile legate de partidele pasionale cu Brad fac serialul picant, plin de surprize, o adevărată aventură şi să-l priveşti.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările