Vedete

Adelina Pestriţu, în izolare la domiciliu după vizita la Milano: "Este o măsură pe care mi-am impus-o singură"

Adelina Pestriţu, în izolare la domiciliu după vizita la Milano: "Este o măsură pe care mi-am impus-o singură" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Adelina Pestriţu a vizitat Italia, Milano, chiar în plină epidemie de coronavirus. Acum, vedeta şi-a impus singură izolarea la domiciliu. Cel mai dor îi este de fiica ei!

În Italia au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, chiar şi câteva persoane au murit. Chiar şi în aceste condiţii, Adelina Pestriţu s-a văzut nevoită să călătorească la Milano, să participe la lansarea unei noi colecţii semnate Philipp Plein. A îmbrăcaţi o ţinută de peste 13.000 de euro la Milano Fashion Week şi a uimit. Iată aici imaginile!

Ulterior, aceasta s-a îndreptat spre Nisa, unde a avut o altă întâlnire importantă. La venirea în România a decis să se izoleze la domiciliu pentru aproximativ două săptămâni. Şi-a impus singură să facă asta, nu a mai ieşit din casă de câteva zile:

"A fost un trip scurt în scop profesional, după care am fost la Nisa pentru că am avut o întâlnire şi acolo. Văzând panică generată de temutul Coronavirus prezent mai nou şi în Europa, dar mai ales în Italia, chiar dacă Milano nu se află (cel puţîn la momentul respectiv) pe harta oraşelor intens afectate, am preferat să recurg la metodă de autoizolare.

Această este o măsură pe care mi-am impus-o singură, fără să mă oblige cineva, fără să fiu împinsă de simptome specifice acestui virus sau de medici. Sunt perfect sănătoasă, iar în toată acesta perioada de când am venit nu am acuzat alte stări care să-mi ridice semne de întrebare vis-a-vis de starea mea de sănătate. Da, stau în casă de la venirea mea în ţară pentru că sunt o fire precaută şi responsabilă cu mine şi cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantină, este soluţia la care am recurs eu urmând indicaţiile autorităţilor şi propria mea conştiinţa. Ştiu că între timp au apărut în presă informaţii despre faptul că m-aş află in carantină. Le dezmint cu această ocazie.", a scris vedeta pe edamagazine.ro.

Adelina Pestriţu stă departe şi de fiica sa în aceste zile, probabil că Zeny petrece timp cu bunicii:

"Va mai pot spune că mă macină un dor imens de Zeny pe care abia aştept s-o strâng în braţe. Până atunci va invit să-mi fiţi alături. Chiar şi “izolată” pot fi alături de voi şi asta este un motiv de bucurie."

 

Modifică Setările