News

Alege de la Snick Ambalaje tacâmuri biodegradabile pentru restaurantul tău

Alege de la Snick Ambalaje tacâmuri biodegradabile pentru restaurantul tău

Toţi proprietarii care deţin propria afacere au un scop comun. De a avea un business cât mai prosper, cifra de afaceri să crească de la an la an, să aibă un renume pe piaţă şi un portofoliu cât mai mare de clienţi mulţumiţi.

Însă aceste lucruri nu vin de la sine şi indiferent de tipul de afacere, proprietarii trebuie să muncească şi să investească mult până a ajunge la aceste rezultate. Oamenii de regulă sunt atenţi la detalii şi atunci când cer anumite servicii, îşi doresc să fie de calitate. Se spune că fiecare om cumpără prima dată cu privirea, apoi se îndreaptă către celelalte aspecte. Nimic mai adevărat. 

Afacerile din domeniul Horeca din România au avut foarte mult de suferit pe perioada de pandemie şi operatorii economici abia au reuşit să se redreseze, căutând în permanenţă soluţii. Unii au ajuns chiar la faliment, alţii abia s-au menţinut pe linia de plutire, iar alţii au avut o perioadă destul de bună chiar dacă numărul de clienţi din localuri a scăzut considerabil.

Şi asta pentru că au introdus serviciul de delivery în această perioadă. Este uşor să livrezi mâncare la oameni acasă, însă mai important este să îţi menţii numărul de clienţi sau chiar să îl creşti.

Calitatea serviciilor oferite va creşte numărul de clienţi mulţumiţi

Un punct de plecare este timpul de livrare, aspectul şi calitatea ambalajelor, dar şi al conţinutului, preţul de asemenea. Toate aceste aspecte sunt importante şi fac diferenţa cu privire la numărul de clienţi fideli.

Astfel că mulţi operatori şi-au schimbat meniurile cu unele mai diversificate, tacâmurile şi vesela din plastic cu acele tacamuri biodegradabile, preţurile şi alte aspecte importante pentru a mări numărul de clienţi.

Contează ambalajul? Cu siguranţă da! Acesta trebuie să fie de calitate, să menţină mâncarea caldă, să o păstreze intactă, dar să fie şi aspectuos pentru că oamenii pun accent pe acest lucru. În caz contrar nu ar mai cumpăra cu privirea.

Un client care a primit mâncarea caldă, gustoasă, nevărsată în pungă, aranjată corespunzător, va aprecia mult acest lucru şi va deveni un client mulţumit, chiar fidel. Şi pentru că una dintre cele mai bune reclame este cea din vorbă în vorbă, cu siguranţă va şi recomanda acel restaurant, ba chiar va lăsa şi o recenzie pozitivă.

Iată cât de mult contează ambalajul atunci când discutăm despre restaurante, fast-food-uri, cofetării, pizzerii şi aşa mai departe.

Snick Ambalaje - partener pentru afacerea ta?

Cei care au adoptat noile schimbări în restaurantele lor, au avut de câştigat pe perioada de pandemie. Au pus accent pe aceste aspecte iar clienţii au observat acest lucru.

Un partener de încredere al industriei Horeca a fost şi este Snick Ambalaje, furnizor de ambalaje de calitate premium. Multe dintre acestea sunt biodegradabile, fiind realizate din trestie, lemn, hârtie, palmier, carton, PLA şi alte materiale ce nu dăunează sănătăţii noastre, dar nici naturii.

Aici se regăsesc pahare, farfurii, tacâmuri, caserole, pungi, sacoşe, prosoape. Echipa de aici vine cu oferte foarte bune pentru persoanele care au nevoie de astfel de produse şi oferă toate informaţiile necesare. Aşadar, detaliile contează în orice afacere, iar de cele mai multe ori clienţii sunt cei mai mari critici. Calitatea este cea care primează. Dacă şi tu ai o afacere în această industrie, optează pentru ambalajele de la Snick Ambalaje. Accesează site-ul pentru mai multe detalii.

Date de contact:

[email protected]

0747 010 145

Comentarii

Modifică Setările